Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της ΚΑΠ “ΠΑΣΑ ΑΓΑΠΗΣ” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

KAP-logo

Σάββατο 03/01/2015 Ώρα: 19:00

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Κ.Α.Π. “ΠΑΣΑ ΑΓΑΠΗΣ”, σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Πόλης μας.

Έτσι, στον φιλικό αγώνα μεταξύ των παίδων της Κ.Α.Π. και της μικτής παίδων της ΕΣΚΑ, τα νέα παιδιά με τον αγώνα τους βοήθησαν στην προσπάθεια να εδραιώσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη.

Αγωνιστικά το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και έληξε με 64-58 υπέρ της μικτής ΕΣΚΑ.

Οι πόντοι της Κ.Α.Π.: ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ 18, ΜΑΚΡΑΣ 13, ΜΠΕΛΕΞΗΣ 11, ΨΑΡΡΑΣ 7 (1), ΥΦΑΝΤΗΣ 6, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 2, ΔΕΛΛΗΣ 1, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΕΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΓΙΑΝΤΖΑΣ, ΓΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

Προπονητής: ΝΙΚΟΣ ΔΙΔΑΧΟΣ

Οι πόντοι της μικτής ΕΣΚΑ: ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ 15 (2), ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ 10, ΠΑΠΠΑΣ 8, ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 8, ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ 7, ΤΡΙΜΕΡΙΤΗΣ 6, ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΖΕΡΒΑΣ 4, ΚΙΟΥΡΙ 4, ΜΠΟΤΣΙ 4, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΣ

Προπονητές: ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκπρόσωποι από την ΕΣΚΑ οι  κύριοι Κάρδαρης και Πέτρου.

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Γ.Σ.Α.Π κύριος Γιώργος Καράμπελας

 

Στο ημίχρονο του Αγώνα ο Πρόεδρος της Κ.Α.Π. κύριος Γεώργιος Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμπαράστασή τους, και τους χορηγούς της εκδήλωσης (Ζαχαροπλαστείο “Φύσις” και εταιρία “LAVAZZA”)για τις προσφορές τους, κάλεσε τον Δήμαρχο της Πόλης κύριο Σταθόπουλο να απονείμει στον κύριο Κονταξή Δημήτρη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον σύλλογο ως πρόεδρος της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Βλάχος Γεράσιμος απένειμε τιμητική πλακέτα της Κ.Α.Π. στον κύριο Ζακ Μελάγιες για την προσφορά του στον σύλλογο ως γιατρός της ομάδας.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Σιδέρης απένειμε αναμνηστικά μετάλλια και ημερολόγια στους αθλητές της Μικτής ΕΣΚΑ

Η Κ.Α.Π. ευχαριστεί θερμά όλους όσους εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης καθώς και τους εργαζόμενους στο κλειστό γυμναστηρίο Κοντοπεύκου.

Ευχή όλων μας, η επιτυχία του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.