Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Βόρειου Τομέα έκοψαν Δούρου και Καραμέρος

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών έκοψε σήμερα παραμονή των Φώτων μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Γιώργο Καραμέρο, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, παρουσία των εργαζομένων των Διευθύνσεων που στεγάζονται στο κτίριο της Περιφέρειας στην Αγία Παρασκευή.

Δούρου-Καραμέρος βασιλόπιτα

 

Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και καλή δύναμη σε όλους υπογράμμισε πως για να γίνουν οι απαραίτητες τομές και αλλαγές στη δημόσια διοίκηση δεν φτάνουν, η βούληση και οι πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης αλλά είναι απαραίτητη και η συνδρομή και οι προτάσεις των εργαζομένων ώστε στο τέλος να υπάρχει όφελος και καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πολίτες.

Δούρου Βόρειος Τομέας

Ο Γιώργος Καραμέρος αφού ευχαρίστησε την Περιφερειάρχη για την παρουσία της και την έμπρακτη στήριξή της, ευχήθηκε σε όλους τους υπαλλήλους των Διευθύνσεων του Βόρειου Τομέα υγεία αλλά και συνέχεια στην άριστη συνεργασία που είχαν τις πρώτες 120 μέρες που έχει αναλάβει καθήκοντα η νέα διοίκηση.

 

Η κ. Δούρου επισκέφτηκε συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη όλες τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα συνομιλώντας με το προσωπικό και με τους πολίτες σε πολύ καλό κλίμα.

….

.Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.