Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής

unnamed (3) copy

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε σήμερα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του για τον εορτασμό της νέας χρονιάς  σε τοπικό κατάστημα.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό και ευχές απηύθηναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Φιλιππίδης και ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος.

unnamed (2) copy

Πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πολλά και πλούσια δώρα, κυρίως παροχή επιστημονικών υπηρεσιών από γιατρούς, μηχανικούς, οδοντιάτρους κλπ.

photo 5 copy

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο κ. Γιαννακόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Σιδέρης, Λογοθέτης, Ησαΐας, ο πρ. αντιδ/ρχος κ. Κωστόπουλος και ο κ. Αρβανιτάκης.

photo 4εε copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.