Επίσκεψη του κ. Βασίλη Ζορμπά στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Μαζί με στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», κατόπιν συνεννόησης με τη Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών, επισκεφτήκαμε το νέο ιδιόκτητο Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου μας στα Πευκάκια. Το πρώτο κτηριακό έργο υποδομής στο Δήμο μας μετά το 1991, που κατασκευάσθηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στην οδό Λάδωνος στον Τσακό.
Ο Βρεφονηπιακός αυτός Σταθμός προγραμματίστηκε, σχεδιάστηκε και πλήρης φάκελός του κατατέθηκε για να επιτύχουμε την χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ, μέσα στο πρώτο οκτάμηνο της θητείας μας στη Δημοτική Αρχή, το 2011. Αποδεικνύοντας ότι ήμασταν τουλάχιστον αποτελεσματικοί στην Διοίκηση, με σχέδιο και πρόγραμμα.
Αποτελεί ένα υπερσύγχρονο κτήριο 1.600 τ.μ. σε δύο ορόφους 900 τ.μ. σε υπόγεια, που πληρεί όλες τις προδιαγραφές ενδιαιτήσεων και ασφάλειας, όμοιο του οποίου δεν υφίσταται σε κανέναν άλλο Δήμο της Αττικής, τουλάχιστον. Με τη λειτουργία του, 120 περίπου παιδιά του Δήμου μας απολαμβάνουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες του και επί πλέον ο Δήμος μας εξοικονομεί αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ευρώ ετησίως από ενοίκια, τα οποία μπορεί να διαθέσει σε άλλες ανάγκες του. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η Δημοτική Αρχή, του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, να είναι εξίσου παραγωγική και αποτελεσματική με τη δική μας.
Ευχαριστούμε την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη και το Προσωπικό του Σταθμού, για την ξενάγηση-ενημέρωση που μας έκανε κατά την επίσκεψή μας.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς

πρ. Δήμαρχος

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.