Κέφι, χαρά, παραδοσιακή μουσική και πολύς χορός ζωντάνεψαν την πλατεία Μ. Μερκούρη

Παραδοσιακό πανηγύρι αλληλεγγύης 1

Ο χορός στήθηκε, οι κιθάρες, τα μπουζούκια, τα βιολιά και τα υπόλοιπα όργανα πήραν “φωτιά” και το Παραδοσιακό Πανηγύρι της Αλληλεγγύης ζωντάνεψε την πλατεία Μελίνας Μερκούρη στην Αγία Παρασκευή στις 20 Ιουνίου 2015.

Παραδοσιακό πανηγύρι αλληλεγγύης 2

Οκτώ χορευτικά συγκροτήματα της πόλης μας συμμετείχαν στην εκδήλωση: Κορύβαντες, Κρήτες, 3ο Λύκειο, Σύλλογος Τσακού, Δίκτυο, Λύκειο Ελληνίδων, Επτανήσιοι, ΠΑΟΔΑΠ. Τα χορευτικά συνόδεψαν ο Μανώλης Παπαδομαρκετάκης και η παρέα του.

Προϊόντα από τα μικρά παντοπωλεία της πόλης μας εκτέθηκαν και πωλήθηκαν κατά την εκδήλωση.

Παραδοσιακό πανηγύρι αλληλεγγύης 7

Τη διοργάνωση αποφάσισε το Δίκτυο Ανταλλαγής & Αλληλεγγύης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριων χρόνων από την ίδρυσή του,  με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, βιβλίων & παιχνιδιών  και φαρμάκων για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή του κόσμου όπως πάντα ήταν πολυπληθής, γεμίζοντας τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί στην πλατεία.

Παραδοσιακό πανηγύρι αλληλεγγύης 5

Παραδοσιακό πανηγύρι αλληλεγγύης 3

Παραδοσιακό πανηγύρι αλληλεγγύης 6

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.