“Γιάννη Σταθόπουλε που πήγε ο πολιτικός πολιτισμός σου?”

Moustogiannis-A.
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Ιουνίου  ο ”Ξεφτέρης” της παράταξης που διοικεί τον Δήμο έδωσε μαθήματα φραστικού προπηλακισμού.
Συγκεκριμένα χθες και ενώ είχε προηγηθεί τοποθέτηση μου περί ανάγκης για ενότητα όλων των παρατάξεων αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα, κάποιοι μας θυμίζουν από που προέρχονται και ποιος είναι ο ρόλος που επιτελούν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η απρόκλητη επίθεση του κ.Παπαμιχαήλ Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ-καλά ακούσατε του αρμοδίου για τον πολιτισμό ξεπέρασε κάθε όριο.
Γνωστοποίησε ότι δεν δέχεται καμία κριτική για τις μέρες και τα έργα του στον ΠΑΟΔΑΠ και μας έδωσε να το καταλάβουμε με τις απρεπείς φράσεις που χρησιμοποίησε μπροστά μάλιστα στον Πρόεδρο του ΔΣ ο οποίος πρέπει  να παραδεχτώ προσπάθησε να τον επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Τα ερωτήματα πλέον πολλά αλλά η ευθύνη βαραίνει μόνο έναν.Τον Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.
Τον καλώ να αποπέμψει τον κ.Παπαμιχαήλ από τα καθήκοντα του.
Τον καλώ να ζητήσει συγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του στελέχους του.
Αν δεν το πράξει τότε μιλάμε για μια καλά συντονισμένη επίθεση  και θα μιλάμε πλέον για έλλειψη πολιτικού πολιτισμού.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.