ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: “Έπεσαν” τα site των δύο Νομικών Προσώπων;

11125443_10200832945744000_2092579367_nΑυτή την εικόνα βλέπουμε πατώντας το link του ΠΑΟΔΑΠ

Παρατηρήσαμε το τελευταίο διάστημα ότι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής (http://www.vivagiaparaskevi.gr/) είναι αδύνατη, γεγονός που μας επισήμαναν και πολλοί κάτοικοι της πόλης. Συγκεκριμένα από τις  6 Μαΐου έχει “πέσει” η σελίδα εμποδίζοντας έτσι την ενημέρωση των δημοτών.

Το ίδιο συμβαίνει και με αυτή του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) (http://www.paodap.gr/) από τις 22 Ιουνίου 2015.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι υπό κατασκευή καμία από τις δύο. Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει πληρωθεί η φιλοξενία στο server. Απορία δε μας προκαλεί το γεγονός για τον ΠΑΟΔΑΠ, αφού στον προϋπολογισμό του Νομικού Προσώπου ψηφίστηκαν 7.500€ για επικοινωνία και συντήρηση του site του Οργανισμού.

Αντίθετα η σελίδα των Παιδικών Σταθμών προς το παρόν λειτουργεί κανονικά.

Θα μπορούσε το αρμόδιο τμήμα του Δήμου να παρέχει μια στοιχειώδη ενημέρωση προς τους επισκέπτες των δύο ιστοσελίδων;

———————————————————————————–

16/7/2015

Το site του Αθλητικού Οργανισμού αποκαταστάθηκε τελικά όπως διαπιστώσαμε σήμερα, ενώ παραμένει η δυσλειτουργία αυτού της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Ελπίζουμε σε επαναλειτουργία και αυτού.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.