“Δεν σέβεστε Δήμαρχε τα παιδιά της πόλης μας”.Το παράπονο ενός Δημότη

Δημοσιεύουμε ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής από συνδημότη, όπως εστάλη στο mail της ιστοσελίδας.

***

Προς τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο

Αγαπητέ,

1με αφορμή το γεγονός ότι, η μικρότερη ( τρίχρονη) εγγονή μου Στεφανία, της κόρης μου Παρασκευής Γκέκα- Σιετή, δεν έγινε δεχτή στον Ε’ δημοτικό παιδικό σταθμό (πρώην Δ’ οδ. Αφροδίτης) παρόλο που η μεγαλύτερη αδερφή της, Βασιλική, για δύο χρόνια ήταν στον παραπάνω σταθμό, ήθελα να σου γνωρίσω και να υπενθυμίσω τα εξής :

Η οικογενειακή κατάσταση της κόρης μου παραμένει η ίδια όπως και τα προηγούμενα χρόνια όπως επίσης
η πατρογονική κατοικία της, στην οδό Διγενή αρ.30 και όλα τα σχετικά
….Το μόνο που άλλαξε σ αυτή την διετία είναι ο δήμαρχος και τίποτα άλλο!

Υπενθυμίζω επίσης ότι, είμαστε κάτοικοι (δημότες) τρίτη γενιά πλέον στην Αγία Παρασκευή.

Καλό θα ήταν επομένως να το γνωρίζουν αυτό, τόσο εσύ, όσο και αρκετοί άλλοι “φίλοι”, αλλά κι οι αρμόδιοι υπάλληλοι τους οποίους ΚΑΙ ΕΓΩ πληρώνω   διότι, απ΄ όπου κι αν ήρθατε κι εγκατασταθήκατε εδώ (στην Αγία), με βρήκατε δεν σας βρήκα.  Επίσης υπενθυμίζω ότι ποτέ δεν φρόντισα, σε αντίθεση με άλλους, για την εξυπηρέτηση προσωπικών ή οικογενειακών μου συμφερόντων. Είναι προφανές επίσης, πως η οικονομική κατάσταση, τόσο του Δήμου, όσο και της χώρας , με τις ταχτικές όλων όσων τα συμφέροντα παλαιότερα ΚΑΙ σήμερα (επί δική σου δημαρχίας) εξυπηρετούνται, δεν επιτρέπει την παραμικρή εμπιστοσύνη στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ απ’ την πλευρά σου διότι, ήδη η εγγονή μου “γράφτηκε” σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, στην Αγία Παρασκευή φυσικά και οπωσδήποτε στο μέλλον θα είσαι άξιος “κατάλληλης-πρέπουσας διαφήμισης”

Θα έγραφα και ΝΤΡΟΠΗ αλλά, επειδή είναι βέβαιο τι δεν υπάρχει, …. αλίμονο στα υπόλοιπα παιδάκια των δημοτών

Γιώργος Α. Σιετής—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων