Προεκλογική ομιλία με γεμάτο αμφιθέατρο για τον Βασίλη Γιαννακόπουλο

IMG_1707 copy

Προεκλογική ομιλία πραγματοποίησε στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος, στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου.

Όπως ήδη έχουμε δημοσιεύσει, ο κ.Γιαννακόπουλος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ με τη Φώφη Γεννηματά στο τιμόνι.

 Στην ομιλία παραβρέθηκαν ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μέλη της δημοτικής παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” όπως οι κκ Κώστας Κρητικίδης και Γιάννης Μυλωνάκης και πολλοί κάτοικοι.
IMG_1665 copy
IMG_1633 copy
Με την αμεσότητα που τον διακρίνει κατάφερε από νωρίς να γεμίσει το αμφιθέατρο και όπως είπε
“Δίνουμε όλοι μαζί την μάχη για την ανασύσταση του δημοκρατικού σοσιαλισμού της κεντροαριστεράς και του ρεαλισμού με ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ και κινήσεις της αριστεράς και της οικολογίας, ανενεωμένοι σε πρόσωπα ιδέες και όρεξη για δουλειά”.
IMG_1703 copy
IMG_1683 copy
IMG_1715 copy
IMG_1677 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των

φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.