Γερασιμία-Μίνα Μουχτούρη: Κοινή κλοπή στο 2ο ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής

1457758_370907879743259_3152010665588868045_n - ΑντίγραφοΔιαβάζοντας την ανακοίνωση του Τμήματος Παιδείας, του δήμου μας, σχετικά με τη κλοπή στο 2ο ΓΕΛ θέλω να επισημάνω ότι το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα παιδιά, ούτε οι γονείς  αλλά ούτε και  οι καθηγητές.
    Το πρόβλημα είναι η επιλεκτική στάση μας απέναντι στη βία. Καταδικάζουμε τη βία αλλά αποδεχόμαστε τη βία ως αντίδραση στην ανεργία, στη λιτότητα, στα μέτρα.
     Το πρόβλημα είναι η διγλωσσία μας, όταν, ως αντιπολίτευση δια στοματος του προέδρου της ΟΛΜΕ και νυν πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζουμε  και αποδεχόμαστε  τις καταλήψεις με όλα τα επακόλουθά τους, ως δίκαιη αντίδραση των παιδιών, ως θυμό των παιδιών.
       Αυτή η διγλωσσία ταλανίζει τον τόπο μας τα τελευταία τριάντα χρόνια.Η λεηλασία των σχολείων επαναλαμβάνεται με θαυμαστή συνέπεια, αρχές της χρονιάς, κάθε χρόνο. Απλά ως κυβέρνηση και κυβερνητικοί εταίροι και ως διοίκηση σε τοπικό επίπεδο, την ανακαλύπτουμε ΤΩΡΑ!!!
Γερασιμία – Μίνα Μουχτούρη
καθηγήτρια , φιλόλογος
πρ. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.