Αλ. Μουστόγιαννης: “Βλάχος” με τα όλα του …!

Θέμα: “Βλάχος” με τα όλα του …!

Για ακόμη μια φορά σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου αρνητικός πρωταγωνιστής ο Πρόεδρος Του Δημοτικού Συμβουλίου Βλάχος ο οποίος χθες με το έτσι θέλω αρνήθηκε να γίνουν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο στην αρχή της διαδικασίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν δυο επικεφαλής παρατάξεων! Όλα αυτά βέβαια με την ανοχή και την εκ των πραγμάτων έγκριση του Δημάρχου.
Ο διάλογος στο “γύψο” με την πρώτη φορά αριστερά!

..

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Επικεφαλής Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά
Δημοτικός Σύμβουλος

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.