3.500 οι ωφελούμενοι για το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ της κοινωνικής σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα

teva

3.500 οι ωφελούμενοι για το Πρόγραμμα ΤΕΒΑ της κοινωνικής σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα/Περιφέρειας Αττικής
Προθεσμία για τυχόν ενστάσεις
3.530 πολίτες από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Αττικής, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ που εκπονείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους και υλοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τις Κοινωνικές συμπράξεις.
Πρόκειται για τους ωφελούμενους των οποίων οι αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα εγκρίθηκαν, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που εξέδωσε το Υπουργείο και το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΑΔ).
Στο συνημμένο αρχείο Word (Διαβιβαστικό Κείμενο) παρουσιάζονται οι αριθμοί αίτησης και τα αποτελέσματα (εγκρίθηκε/απορρίφθηκε) των ενδιαφερομένων που εντάσσονται στο πρόγραμμα που περιλαμβάνει υλική βοήθεια όπως παροχή τροφίμων, ρουχισμού και ειδών ατομικής υγιεινής.
Οι αιτούντες δύνανται να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ξεκινώντας δηλαδή από το Σάββατο 17/10 και θα αξιολογηθούν από τη Διαχειριστική Αρχή ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ (για πληροφορίες κ. Παπαγιάννη Ιωάννα, τηλ: 210 210734 και Τιτοπούλου Γεωργία, τηλ:210 2120743).
Τα μηνύματα των αποτελεσμάτων εμφανίζονται στη μπλε λωρίδα της αίτησης και στις δυο περιπτώσεις (έγκρισης ή μη). Τα αποτελέσματα εμφανίζονται και στη web εφαρμογή μέσω της οποίας έκανε την αίτησή του ο πολίτης, όπου έχει και τη δυνατότητα να μπει με τους κωδικούς TAXIS.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ   ΤΕΒΑ

………

 

Αναρτούμε τα αποτελέσματα με τον Πίνακα Ωφελουμένων προς ανάρτηση του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Ο Πίνακας περιέχει αριθμό αίτησης και αποτέλεσμα, χωρίς αναφορά σε ονοματεπώνυμο και άλλα στοιχεία.
Η ανάρτηση έχει επίσης πραγματοποιηθεί σε εμφανή σημεία από όλους τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης σήμερα, ημέρα Παρασκευή 16-10-15.
Ένσταση δύναται να υποβληθεί εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.
Η ένσταση κατατίθεται εντύπως ενώπιον πιστοποιημένων χρηστών των Κοινωνικών Συμπράξεων, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλείται.
Τη Δευτέρα 26-10-15 θα προσκομιστούν στην υπηρεσία μας ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ τους Εταίρους οι Ενστάσεις, τα συνημμένα δικαιολογητικά και οι Πίνακες που περιλαμβάνουν το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό πρωτοκόλλου της ένστασης και το πλήθος των συνημμένων εγγράφων κάθε ένστασης. Τα στοιχεία θα αποσταλούν από εμάς την επομένη, ημέρα Τρίτη 27-10-15 στη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος (ΕΙΕΑΔ).

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.