ΕΚΤΑΚΤΟ: Σταθερή αξία ο Βασίλης Σαββίδης για τον Τσακό – Αποτελέσματα εκλογών

 

 

εκλογές Τσακού 2015

Τελείωσε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στην εκλογική αναμέτρηση των υποψηφίων του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, αφήνοντας απέξω ορισμένα από τα προηγούμενα μέλη.

Σταθερή αξία φαίνεται ότι παραμένει ο πρόεδρος κ. Βασίλης Σαββίδης αφού ήρθε πρώτος λαμβάνοντας 200 ψήφους. Απ’ ότι φαίνεται ο πρόεδρος δεν τρέχει άσκοπα για την περιοχή και αυτό του το αναγνωρίζουν.

Ψήφισαν 376

Άκυρα 3

Έλαβαν:

Ασημάκης Λουκάς 84

Αυγερόπουλος Δημήτριος  78

Γαϊτάνου Άννα    40

Γκιόκας Μελέτης   76

Δάρρας Γεώργιος  67

Δράκος Αναστάσιος  24

Ιγγλέσης Γεώργιος  4

Καράμπελα Αύρα   27

Κουντούρογλου Γεώργιος  64

Κουτσουρά Ιωάννα  126

Μίχας Τάσος    85

Μπεθάνης Δημήτριος    63

Πανουτσακόπουλος Παναγιώτης   119

Σαββίδης Βασίλειος   200

Σκόνδρα Μπέτυ   34

Τσιμπίδη – Ξυνογαλά Αναστασία   27

 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή έλαβαν:

Παπαδάκης  Παναγιώτης  130

Πασπαράκης Μανώλης    61

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι 9μελές και εκλέγονται κατά σειρά ψήφων οι Σαββίδης, Κουτσουρά, Πανουτσακόπουλος, Μίχας, Ασημάκης, Αυγερόπουλος, Γκιόκας, Δάρρας και Κουντούρογλου.

Να σημειώσουμε ότι ελαττώθηκαν οι γυναίκες στο ΔΣ με την κ. Κουτσουρά να είναι η μοναδική.

Σε σώμα θα συγκροτηθούν μετά τις 28 Οκτωβρίου 2015.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.