Μεγάλη η προσφορά των αιμοδοτών της ενορίας του πρ. Ηλία στον Τσακό

35η αιμοδοσία Πρ. Ηλία Τσακού IMG_4103

Η Εκκλησία του προφήτη Ηλία στον Τσακό συνεχίζοντας το έργο της πραγματοποίησε σήμερα, 18 Οκτωβρίου 2015, την 35η εθελοντική αιμοδοσία.

Σταθερή η προσέλευση των εθελοντών κατοίκων του Τσακού, που κάθε φορά αριθμεί περί τους 65 με 70 αιμοδότες μεταξύ των οποίων και ο πρώην Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Στρατής Γραμματίδης που είχαμε την τύχη να συναντήσουμε εκεί.

35η αιμοδοσία Πρ. Ηλία Τσακού IMG_4092

Τακτικοί και οι εθελοντές που βοηθούν στην οργάνωση και την εξυπηρέτιση των αιμοδοτών, όπως ο κ. Γιώργος Νεκταρίδης αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής Κωφών & Βαρηκόων Αγίας Παρασκευής.

Ο κλήρος του Ναού επί το έργον να υποδέχεται τους αιμοδότες και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον πατέρα Σταύρο Γούλα, ο οποίος μας ενημέρωσε για τα εγγεγραμμένα μέλη, την ποσότητα των φυαλών που συγκεκτρώνεται κάθε φορά και τόνισε πως η προσφορά αίματος είναι γιορτή ζωής και πολύτιμη βοήθεια στον συνάνθρωπο.

35η αιμοδοσία Πρ. Ηλία Τσακού IMG_4088

Η εθελοντική αιμοδοσία του Πρ. Ηλία γίνεται δύο φορές το χρόνο και η προηγούμενη ήταν τον Απρίλιο του 2015 με εξίσου μεγάλη προσέλευση.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.