Μοσχομύρισε ψητή γουρνοπούλα στην Αγία Παρασκευή

IMG_7130_resize copy

Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή της “γουρνοπούλας” έφερε τους Μεσσήνιους της Αγίας Παρασκευής στο πολιτιστικό πάρκο “Στ. Κώτσης”.

Για άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος Μεσσηνίων Αγ. Παρασκευής “Ο Αριστομένης” συγκέντρωσε τα μέλη του σε μια κίνηση γνωριμίας και σύσφιξης των δεσμών.

Υπήρχε άφθονη ψητή γουρνοπούλα, καλό κρασί, κέφι και καλή διάθεση.

IMG_7128_resize copy

Μεσσήνιοι αλλά και φίλοι τους από την υπόλοιπη Ελλάδα διασκέδασαν το μεσημέρι της Κυριακής. Παρόντες  νυν και πρώην δημοτικοί παράγοντες.

IMG_7118_resize copy

Ευχόμαστε στον Μεσσηνιακό Σύλλογο και του χρόνου να εξακολουθήσει να έχει την ίδια ζωντάνια και να γεμίζει τον αέρα της Αγίας Παρασκευής με τη θεσπέσια μυρουδιά της ψητής γουρνοπούλας.

IMG_7129_resize copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.