Οι φίλαθλοι της ΣΑΝΤΑ διαμαρτύρονται για τις σπασμένες κερκίδες

IMG_1036(1)

Τα γήπεδα του Δήμου μας είναι συγκεκριμένα και λιγοστά, 2 κλειστά γυμναστήρια και ένα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.

Οι ομάδες αρκετές και οι επιτυχίες τους πολλές και σημαντικές, μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι κάτοικοι αγαπούν τον αθλητισμό και συμμετέχουν.

Η ομάδα ποδοσφαίρου, η γνωστή «ΣΑΝΤΑ» έχει μια μακρά αξιόλογη και αξιοπρεπή παρουσία στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» και έφτασε μέχρι τη Γ’ Εθνική κατηγορία, απ’ όπου αποσύρθηκε, όχι γιατί δεν άξιζε, αλλά γιατί δεν άντεξε οικονομικά. Μια ομάδα που αγωνίζεται από το 1931 αξίζει ένα χώρο ευπαρουσίαστο και λειτουργικό, ένα γήπεδο που θα μαζεύει τους φιλάθλους και δεν θα τους απωθεί.

IMG_1017

Ορισμένοι από αυτούς τους φιλάθλους, που σχεδόν σε κάθε αγώνα είναι εκεί, μας έκαναν έντονα παράπονα για την κατάσταση των κερκίδων. Μας μίλησαν για πολλά σπασμένα πλαστικά καθίσματα, με αιχμηρές απολήξεις, οι οποίες τα καθιστούν επικίνδυνα εργαλεία αν πέσουν σε λάθος χέρια.

IMG_1029

Πολλά καθίσματα που έχουν αφαιρεθεί εντελώς, με αποτέλεσμα οι ίδιοι οι φίλοι τους ή και τα παιδιά τους να κάθονται στο τσιμέντο. Όμως φθορά έχει υποστεί και το τσιμέντο και τα σίδερα στήριξης βρίσκονται σε κοινή θέα. Μας έστειλαν και φωτογραφίες για να τονίσουν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Ένα άδειο μπουκάλι μπύρας και ένα πλαστικό ποτήρι που στέκουν πάνω στο κάθισμα μας κάνουν να σκεφτούμε ή ότι δεν γίνεται επαρκής έλεγχος για το τι μπαίνει στο γήπεδο την ώρα του αγώνα ή ότι τις υπόλοιπες ώρες η πρόσβαση στο χώρο των κερκίδων είναι ευκολότατη και κάποιοι «κάνουν πάρτυ»! Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν σοβαρές ευθύνες στους αρμοδίους.

IMG_1037

Στη συνέχεια της κουβέντας μας, μας είπαν ότι το μόνο που ζητάνε είναι να επισκευαστούν οι κερκίδες και να καθαριστεί ο χώρος, για να μπορούν να παρακολουθούν την ομάδα τους με ασφάλεια.

Αν και το γήπεδο ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όλοι, βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, μέσα στο πράσινο στην πλαγιά του Υμηττού, έχουμε την αίσθηση ότι έχει αφεθεί στην τύχη του. Κάτι που δεν το περίμεναν τουλάχιστον από τον τωρινό Δήμαρχο, γιατί γνωρίζουν ότι έχει συμμετάσχει και στη διοίκηση της ΣΑΝΤΑ και πάντα φέρονταν ως άνθρωπος που τη στηρίζει.

Η σελίδα μας δημοσιεύει την επιθυμία τους και επί τη ευκαιρία περάσαμε από το γήπεδο και προσέξαμε ότι οι σημαίες του είναι σε άθλια κατάσταση και χρειάζονται αλλαγή.

IMG_1027 copy

Επίσης να εκφράσουμε την απορία για την κατασκευή του σκέπαστρου που είχε εξαγγείλει η σημερινή Δημοτική Αρχή, μιας και δεν βλέπουμε να γίνεται κάποια κίνηση. Μήπως ο κ. Δήμαρχος μπορεί να μας διαφωτίσει σε ποιο στάδιο βρίσκεται το εγχείρημα και τι προβλέπεται;

Να ευχαριστήσουμε τους συνδημότες μας που μας εμπιστευτήκαν για να προβάλλουν το πρόβλημά τους και τις σκέψεις τους. Και να ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr έχει πάντα την «πόρτα» της ανοικτή και ακούει τα προβλήματα των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.