Απελευθέρωση τώρα των συλληφθέντων διαδηλωτών

Η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τα όσα πρωτοφανή διαδραματίζονται από το πρωί της 12/11: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ξημερώματα, ημέρα πανελλαδικής απεργίας, πραγματοποίησε αιφνίδιες εισβολές στα σπίτια 5 φοιτητών και εργαζομένων, κατοίκων της Αγίας Παρασκευής οι οποίοι συλλαμβάνονται κατόπιν εντάλματος από τις ιταλικές αρχές. Με αφορμή την προσαγωγή τους σε καφετέρια στο Μιλάνο στις 2/5, μια μέρα μετά την απεργία της πρωτομαγιάς, οι ιταλικές αρχές ζητούνε την έκδοση τους.
Με βάση συμφωνίες που αφορούν εγκληματίες που έχουν διαπράξει βαρύτατα ποινικά αδικήματα συλλαμβάνουν νέους αγωνιστές που το μόνο «έγκλημά» τους ήταν η συμμετοχή σε διαδήλωση της Πρωτομαγιάς, χωρίς κανένα στοιχείο και απόδειξη.
Είναι προφανές πως στη χώρα μας αλλά και σε όλη την ΕΕ (που κάποιοι εξακολουθούν να αποκαλούν «των λαών» και της δημοκρατίας…) ξετυλίγεται επιχείρηση τρομοκρατίας και καταστολής απέναντι σε όποιους αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική τους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ
Καλούμε κάθε συλλογικότητα της πόλης αλλά και σε όλη τη χώρα σε κινητοποίηση για να μην περάσει η πρωτοφανής αυτή συνωμοσία.
13/11, όλοι /ες στις 10 π.μ. στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ να απαιτήσουμε την άμεση απελευθέρωση των 5 συλληφθέντων!
Υ.Γ. Όσο για το «αίτημα έκδοσης», μια κουβέντα μόνο προς την ελληνική κυβέρνηση: ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter