Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και κοπή πίτας Συλλόγου Αρκάδων

1

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στην αίθουσα δεξιώσεων ΤΡΑΒΙΑΤΑ στην Αγία Παρασκευή η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας και η κοπή της πίτας.
Μετά τους χαιρετισμούς και τις ευχές ακολούθησε ο απολογισμός πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Λογοθέτη, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις της τριετίας 2013-2016. Στη συνέχεια μέλη του συλλόγου κατέθεσαν προτάσεις στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δράσεων για την επόμενη τριετία. Προτάσεις κατεγράφησαν και μέσω ερωτηματολογίων τα οποία συμπλήρωσαν οι παρευρισκόμενοι με σκοπό την αξιοποίησή τους από το νέο διοικητικό συμβούλιο και στόχους την ενεργοποίηση όλων των μελών, την προσέλκυση νέων μελών και την ανοδική πορεία του συλλόγου.
Ακολούθησε παρουσίαση των υποψηφίων και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας εκλέγονται κατά σειρά οι εξής :

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Γιάννης Λογοθέτης
Τζία Πριόβολου
Κωστούλα Γιαννοπούλου
Χριστίνα Δεληγιάννη
Χριστίνα Δέδε
Βασίλης Σπυρόπουλος
Γιάννα Κοτοπούλη
Αναπληρωματικά Μέλη: Νίκος Σόβολος και Δημήτρης Δαβιλάς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ
Χριστίνα Βλάχου
Μαρία Δέδε
Θάνια Αγγελή
Αναπληρωματικό Μέλος: Δέσποινα Δρεμέτσικα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό εκατό και πλέον μέλη και φίλοι του συλλόγου μας ανάμεσα στους οποίους η επίτιμος Πρόεδρός μας Σούλη Σταθοπούλου, ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι πρώην Δήμαρχοι και επικεφαλής Δημοτικών παρατάξεων Βασίλης Ζορμπάς και Βασίλης Γιαννακόπουλος , οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων Αλέξης Μουστόγιαννης και Ανδρέας Γκιζιώτης, ο πολιτευτής Β΄Αθηνών Νίκος Κωστόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Σπύρος Παπαγεωργίου και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισσάβετ Πετσατώδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος Μιχάλης Γαβράς, η πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, Ιωάννα Κουτσουρά, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων Στάθης Κούλης ενώ δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων και απέστειλαν μηνύματα με χαιρετισμούς οι βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη.

Τις επόμενες μέρες θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές και θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο