Απίστευτη καταγγελία από τον πρόεδρο της ΚΑΠ – Ανώνυμες απειλές στον προπονητή!

Φ. Καρακώστας - ΚΑΠ

Βαριές καταγγελίες για συγκεκριμένη παρέα και «επιχειρηματίες του μπάσκετ» κάνει ο πρόεδρος της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής, κ. Γεώργιος Οικονόμου, στην ανακοίνωση-καταγγελία που λάβαμε. Παρόλα αυτά όμως δηλώνει ότι το σωματείο δεν εγκαταλείπει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Οικονόμου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ευχαριστώ θερμά τους εκατοντάδες οπαδούς της ανδρικής ομάδας μας που έδωσαν δυναμικό παρόν καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και ήταν συγκλονιστικοί στο τελευταίο νικηφόρο αγώνα της τελικής κατάταξης που μας δίνει βάσιμες ελπίδες ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Οι λίγες ευτυχώς «σκιές» του παρελθόντος που πολέμησαν το σύλλογο τα δύο τελευταία χρόνια και επένδυσαν στην αποτυχία και τη καταστροφή του (διέδιδαν στην αρχή της περιόδου ότι η ομάδα θα υποβιβασθεί) αποχώρησαν από το κλειστό του Παπάγου με κατεβασμένα τα κεφάλια, ενώ οι οπαδοί μας πανηγύριζαν.

Είχαν όμως το θράσος μέσω πρώην μέλους του Δ.Σ. να ζητήσουν τηλεφωνικά την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου και την παράδοση του Συλλόγου σε αυτούς!!!

Σε ποιους δηλαδή; Σε αυτούς που γνωρίζει όλη η αθλητική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής ότι εκπροσωπούν τη σήψη και την παρακμή; Σε αυτούς που βλέπουν το Σύλλογο ως βιοποριστικό εργαλείο χωρίς να προσφέρουν τίποτε σημαντικό στη κοινωνία της πόλης; Σε αυτούς που εκτός από τους αθλητές της πόλης απομάκρυναν τους οπαδούς και τα υγιή μέλη του συλλόγου και προσπάθησαν μέσω μιας κλειστής παρέας να τον καταστήσουν σωματείο «σφραγίδα»;

Κάποιοι θρασύδειλοι, μία μέρα μετά την ανακοίνωση ανανέωσης συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Φώτη Καρακώστα, από τηλέφωνο με απόκρυψη τον απείλησαν και του ζήτησαν «να αποχωρήσει γιατί τέλος Οκτωβρίου δεν θα υπάρχει ούτε αυτός, ούτε το σημερινό Δ.Σ.» Για το συγκεκριμένο περιστατικό και άλλες συναφείς απειλές, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές.

Διαβεβαιώνουμε κατηγορηματικά την κοινωνία της Αγίας Παρασκευής, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον ΠΑΟΔΑΠ που μας συμπαραστέκονται όλο αυτό το διάστημα, τους φίλους του Συλλόγου, τον άξιο πρώην Πρόεδρο Δημήτρη Κονταξή, τους γονείς που μας εμπιστεύονται την άθληση των παιδιών τους, τους χορηγούς μας ότι ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά και θωρακίζουμε το Σύλλογο. Τα κάθε λογής τρωκτικά και οι υπονομευτές του Συλλόγου δεν έχουν θέση δίπλα μας. Θα τηρηθεί απόλυτα η νομιμότητα και το καταστατικό και σημαντικοί συμπολίτες μας θα ενεργοποιηθούν στη συλλογική αυτή προσπάθεια. Χαίρομαι που αξιόλογοι και καταξιωμένοι συμπολίτες μας, συνδεδεμένοι με την ιστορία του Συλλόγου, μου τηλεφώνησαν για να συζητήσουμε. Όλοι όσοι αγαπούν αυτό το Σύλλογο πρέπει να βοηθήσουν έμπρακτα και ουσιαστικά.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ προς όλες τις πλευρές, αλλά κυρίως στους ανόητους που έδρασαν παράνομα και παρασκηνιακά ότι τόσο οι σημερινοί χορηγοί μας, όσο και αυτοί που σύντομα θα μας πλαισιώνουν μας εμπιστεύονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Δεν εμπιστεύονται ως διαχειριστές των χορηγιών τους τα απόβλητα της μπασκετικής αγοράς, ούτε τους γνωστούς σε όλους κατεστραμένους «επιχειρηματίες του μπάσκετ» που αφού πρώτα μοιράζοντας υποσχέσεις διέλυσαν και απομύζησαν στην κυριολεξία ιστορικά σωματεία, έσπευσαν (αλλά μάταια) στην Αγία Παρασκευή να αναλάβουν ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα, όπως τους είχε υποσχεθεί η συγκεκριμένη παρέα.

Για το νέο σχεδιασμό έχουν γίνει ήδη σημαντικές ενέργειες και λαμβάνονται αποφάσεις με συνεχή προσπάθεια και προσεκτικά βήματα, με στόχο να εξασφαλισθεί η ποιότητα και το ήθος των συνεργατών.

Θα ενημερωθείτε σύντομα με σχετικές ανακοινώσεις.

 

Ο Πρόεδρος Κ.Α.Π.

    Γεώργιος Οικονόμου