Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ένας ευχάριστος πανζουρλισμός στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής

Ένας ευχάριστος πανζουρλισμός στον αγιασμό του 8ου Δημοτικού Αγίας Παρασκευής

img_2755-63-copy

 

Πανζουρλισμός και ένας ευχάριστος «πανικός» επικρατούσε σήμερα το πρωί (12-9-2016) στο προαύλιο του 8ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής. Αιτία η τέλεση του αγιασμού για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, που συγκέντρωσε παλιούς και νέους μαθητές στον ίδιο χώρο.

Τα μικρά παιδιά του 8ου δημοτικού βρήκαν την ευκαιρία για παιχνίδι, ξανασυνάντησαν τους φίλους τους και  έδειξαν σε γονείς, παπούδες, γιαγιάδες και αδέρφια το χώρο όπου περνούν πολλές ώρες με παιχνίδια και τρέξιμο. Απλώθηκαν γρήγορα σε όλο το χώρο, κάτω πάντα από το άγρυπνο βλέμμα των γονιών που κι εκείνοι με τη σειρά τους χαίρονταν βλέποντας τα βλαστάρια τους να προσαρμόζονται εύκολα και ιδίως τα καινούργια παιδιά.

Τα πρωτάκια, θα ‘λεγε κανείς,  ήταν αυτά που έκαναν τον περισσότερο σαματά!

agiasmos-8o-dimotiko-img_2745-copy

 

Μετά την τελετή του αγιασμού ο ιερέας ανέγνωσε το μήνυμα του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου,  προς τους μαθητές και τις μαθήτριες των δημοτικών σχολείων για την έναρξη του σχολικού έτους.

agiasmos-8o-dimotiko-img_2773-copy

Η τελετή του αγιασμού έγινε παρουσία των εκπαιδευτικών, μελών της Δημοτικής Αρχής, του πρώην Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, που ευχήθηκε μια υγιή και δημιουργική χρονιά και της προέδρου & μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

agiasmos-8o-dimotiko-img_2782-copy

Ο Διευθυντής του δημοτικού κ. Κώστας Μπληζιώτης χαιρέτησε παιδιά και γονείς και μετέφερε το ευχητήριο μήνυμα του υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Μιλώντας προς τους γονείς τόνισε ότι τα παιδιά τους θα είναι ασφαλή στο σχολείο. Μια διαβεβαίωση που έδωσε με τη σειρά της και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Ιωάννα Χαρτά.

agiasmos-8o-dimotiko-img_2777-copy

agiasmos-8o-dimotiko-img_2783-copy

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter