Η παράταξη “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά” μεγαλώνει

%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%cf%84%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ac

 

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής Αλέξανδρου Μουστόγιαννη, ο ίδιος με μέλη της παράταξης του απόλαυσαν μια χαλαρή βραδιά με καλό φαγητό στο νέο μαγαζί της οικογένειας Μουστόγιαννη που φέρει το όνομα του αείμνηστου πατέρα τους “Του Γιάννη η Μουριά”.


Στην χθεσινή βραδιά παρευρέθηκε και η Βουλευτής Β Αθηνών της ΝΔ κ. Άννα Ασημακοπούλου η οποία σταθερά συμμετέχει στις εκδηλώσεις της παράταξης.


Ο κ.Μουστόγιαννης ανακοίνωσε ότι η παράταξη έχει μεγαλώσει αφού πολλά σε αριθμό νέα στελέχη συστρατεύονται πλέον στο πλευρό του και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει 15μελής επιτροπή στρατηγικού σχεδιασμού η οποία θα πάρει και πρωτοβουλίες για συνεργασίες και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών αφού μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο τριετίας μέχρι και τις εκλογές του 2019.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter