Απών ο Δήμαρχος από τη συνάντηση ΣΕΔΑΠ-Υπουργού, έφτασε στο τέλος και από … άλλη είσοδο!

%cf%83%ce%b5%ce%b4%ce%b1%cf%80-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd

Δελτίο Τύπου απέστηλε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΣΕΔΑΠ, σχετικά με τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Κουρουμπλή και μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για τις απολύσεις εργαζομένων που βρίσκονται στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ.

Πήραμε την πρωτοβουλία να υπογραμμίσουμε το σημείο που αναφέρεται στην απουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Γιάννη Σταθόπουλου, και την προσέλευσή του στο τέλος της συνάντησης και μάλιστα από άλλη είσοδο.

Την στάση αυτή του Δημάρχου δεν θα την σχολιάσουμε εμείς, παρά θα την αφήσουμε να την κρίνουν οι νοήμονες κάτοικοι και εργαζόμενοι αυτής της πόλης. Είμαστε σίγουροι όμως ότι θα βγάλουμε όλοι το ίδιο συμπέρασμα.

Ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΣΕΔΑΠ.

 

ΣΕΔΑΠ

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής

30/09/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την απόφαση της χθεσινής Γ.Σ. για λήξη της κατάληψης στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής κάτω από συνεχείς πιέσεις και παρεμβάσεις, συνεχίζουμε τον αγώνα για την άμεση αποκατάσταση των απολυμένων και των εν ενεργεία εργαζομένων που βρίσκονται στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ και για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Η απόφαση της Γ.Σ. στο κομβικό σημείο της κορύφωσης του αγώνα είχε ως συνέπεια τη λύση της σύμβασης της συναδέλφου μας και την παρακώλυση των θετικών εξελίξεων επί του εργασιακού ζητήματος.

Ο ΣΕΔΑΠ συνεχίζοντας τον αγώνα του, μετά από παρέμβαση των εργαζομένων, ήταν παρών στην συνάντηση με τον υπουργό εσωτερικών κ. Κουρουπλή μαζί με μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ, τα μέλη του συλλόγου εργαζομένων Δ. Πετρούπολης και το Δήμαρχο Πετρούπολης. Ο υπουργός-για ακόμα μια φορά- μάς «διαβεβαίωσε» ότι η Κυβέρνηση θα δώσει λύση και μάς κάλεσε σε νέα συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα. Αρνητική εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, αντίθετα με τα λεγόμενά του, δεν υπήρξε παρών στην συνάντησή μας, αλλά επέλεξε να έρθει με μιάμιση ώρα καθυστέρηση και ενώ η συνάντηση είχε ολοκληρωθεί. Μάλιστα προσήλθε από διαφορετική είσοδο από εκείνη όπου πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας.

Εμείς καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε εγρήγορση εν όψει εξελίξεων. Δεν εφησυχάζουμε, δεν σταματάμε τις κινητοποιήσεις και πιέζουμε, διότι το μέτωπο είναι ακόμα ανοιχτό και η μάχη δεν έχει τελειώσει.

Όλοι είμαστε απαραίτητοι, κανένας δεν περισσεύει, καθότι ο αποδεκατισμός και οι αυξημένες ανάγκες των υπηρεσιών εν γένει καθιστούν όλους τους εργαζόμενους αναγκαίους.

 

Το Δ.Σ.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter