Η διακοπτόμενη live αναμετάδοση του δημοτικού συμβουλίου και τα …γερά νεύρα!!!

diakopi1

Γράφει η Λένα Μαρκή

Αν νομίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής μεταδίδεται κάθε φορά ζωντανά, γελιέστε!

Ταινία τρόμου και γερών νεύρων είναι αυτό που παρακολουθούμε. Τουλάχιστον στις 3-4 τελευταίες συνεδριάσεις η ζωντανή αναμετάδοση αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα. Αρχικά δεν λειτουργούσαν τα μικρόφωνα των συμβούλων και στη μέση της τοποθέτησής τους αναγκάζονταν να σταματήσουν και να περιμένουν να διορθωθεί η βλάβη. Σε αυτό το διάστημα εμείς οι θεατές γνωρίσαμε έναν Γιώργο που έσπευδε να διορθώσει τη βλάβη. Και εκεί που είπαμε να κάνουμε υπομονή, γιατί βρε παιδί μου συμβαίνουν κι αυτά με την τεχνολογία, το πράγμα χειροτέρεψε. Ξαφνικά τη μία είχαμε φωνή χωρίς εικόνα -το γνωστό μαύρο στην οθόνη των υπολογιστών – και την άλλη εικόνα χωρίς φωνή, μέχρι που κοβόταν η σύνδεση εντελώς. Και να μην βάζουν ούτε ένα “μας συγχωρείτε για τη διακοπή” …

Και όχι τίποτε άλλο κοβόταν πάνω στο καλύτερο. Αφήστε που σε προηγούμενο συμβούλιο χάσαμε εντελώς το μέρος των ερωτήσεων-δηλώσεων!

Και διερωτώμαι λοιπόν, λέγεται αυτό επαγγελματική δουλειά με αμοιβή; Χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με τους ανθρώπους και την εταιρεία και αντιλαμβανόμενη πλήρως τα όποια τυχόν προβλήματα μπορούν να προκύψουν σε μια ζωντανή σύνδεση, ομολογώ ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση παρατράβηξε.

Για να μην μιλήσω για την ποιότητα της εικόνας και για το ότι πολλές φορές άλλος μιλάει και άλλον παρακολουθούμε και μάλιστα ο δεύτερος μη γνωρίζοντας ότι προβάλλεται μπορεί να πίνει καφέ, να αστειεύεται κλπ, κλπ. και να εκτίθεται!

Πολλά τα παράπονα από τους δημότες και μεγάλη η αγανάκτησή τους.

Σας προκαλώ να παρακολουθήσετε τη ζωντανή αναμετάδοση των δημοτικών συμβουλίων του όμορου Δήμου Παπάγου-Χολαργού. Καμία σχέση. Ευκρίνεια, τέλειος ήχος και τηλεοπτική κάλυψη όλης της αίθουσας.

Μήπως η Δημοτική Αρχή να επανεξετάσει το θέμα και να σταματήσει να παίζει με τα νεύρα μας;

Μήπως να πληρώνουμε για κάτι που αξίζει τα λεφτά του και όχι απλά για το θεαθήναι;

Μήπως να πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, αφού έτσι κι αλλιώς λεφτά υπάρχουν;