Δυναμικό αγωνιστικό παρόν του κ. Γ. Σταθόπουλου στην κομματική πίτα του ΣΥΡΙΖΑ

Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας DSC_0062Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος στην πρώτη σειρά αριστερά

Με τη φράση  Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ”Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής” σας καλεί σε εκδήλωση-κοπή πίτας …” ξεκινάει η πρόσκληση της παράταξης που δημοσιεύτηκε και κυκλοφορεί ευρέως. “Ανεξάρτητος” δηλώνει έντονα και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του σε κάθε ευκαιρία ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Να όμως που τίποτα δεν μένει κρυφό. Και από το πουθενά βρίσκεται εκτεθειμένος… Τον μαρτύρησε εν αγνοία της η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας με δελτίο τύπου όπου δηλώνει, ότι ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος “απηύθυνε θερμό χαιρετισμό” στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της.

Να σας θυμίσουμε επίσης ότι ο “ανεξάρτητος” κ. Σταθόπουλος την 1η Φεβρουαρίου 2013 απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ  στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, απ’ όπου και η φωτογραφία στο τέλος του άρθρου.

Πιο πολύ ανεξαρτησία … πεθαίνεις!!!!!!!

Αυτά να βλέπει η δεξιά πτέρυγα της παράταξης για να μην αεροβατεί.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας.

******

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας

Mε μεγάλη προσέλευση κόσμου και σε κλίμα συντροφικότητας και  αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 3 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Νομαρχιακής Επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας.

Θερμό χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ενώ το δικό τους μήνυμα έδωσαν οι βουλευτές και οι βουλευτίνες του  ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας: Ελένη Αυλωνίτου, Αννέττα Καββαδία, Χαρά Καφαντάρη, Νίκος Ξυδάκης, καθώς και οι δήμαρχοι: Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης και Χαλανδρίου Σίμος  Ρούσσος.

Το παρόν έδωσαν επίσης αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της Νομαρχιακής  Βόρειας Αθήνας, τα μέλη  των οργανώσεων και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία από τα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής 1/2/2013.

IMG_5476 copy

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter