Νέα Αντιδήμαρχος Διοίκησης η κ. Μαρία Κοντοπούλου όπως σας είχαμε πει

kontopoulou maria agparaskevi

Η αξιοπιστία τη ιστοσελίδας μας επιβεβαιώνεται διαρκώς από τα ίδια τα γεγονότα.

Πριν λίγες ώρες ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος στο ξεκίνημα της συνεδρίασης το Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι οι αντιδήμαρχοι παραμένουν ως έχουν, με μόνη αλλαγή την αντικατάσταση του αποχωρήσαντος κ. Κώστα Χατζηανδρέου.

Όπως ανακοίνωσε τη θέση του Αντιδημάρχου Διοίκησης καταλαμβάνει η πρώην αντιπρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Μαρία Κοντοπούλου. Ότι ακριβώς είχε προβλέψει το images στις 27-2-2017 με το άρθρο «Μια αλλαγή, πολλά ερωτήματα, πάντα στον ίδιο μονόδρομο».

Η δημοτική Αρχή συνεχίζει λοιπόν στα γνωστά σίγουρα και ήσυχα μονοπάτια, παρότι πέρασε τελευταία κάποιους σκοπέλους που δεν έγιναν ευρέως γνωστοί. Τα ίδια πρόσωπα, στις ίδιες θέσεις και μια ψυχολόγος έτοιμη (;) να ασκήσει διοίκηση. Το πόσο πολιτικά ικανή είναι να διοικήσει ένα Δήμο 100.000 κατοίκων θα φανεί στην πορεία. Εξάλλου, η θέση που αναλαμβάνει έχει αποδυναμωθεί αρκετά με την παραχώρηση από την κυβέρνηση σημαντικών αρμοδιοτήτων στους Γενικούς Γραμματείς των Δήμων.

Όσο για τους υπόλοιπους δείχνουν ξεκάθαρα ότι αρκούνται να μένουν στη σκιά, με μόνο μέλημα την ψήφιση των εισηγήσεων της Διοίκησης. Από τους περισσότερους μάλιστα στα δυόμισι χρόνια δεν έχουμε ακούσει ούτε τη φωνή τους ή μιλήσανε μόνο για να συγχαρούν την παράταξή τους.

Εμείς αντίθετα και μιλάμε και σωστά ενημερώνουμε. Σας τα είχαμε πει για τα Νομικά Πρόσωπα, σας τα είπαμε για τους Αντιδημάρχους και βγήκαμε αληθινοί, έστω κι αν μερικοί δηλώνουν ότι δεν καταδέχονται να μας διαβάσουν. Γι’ αυτό θα κάνουμε ακόμα μια πρόβλεψη, ότι ούτε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα αλλάξει την Κυριακή. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βλάχος θα ολοκληρώσει την 5ετία καθήμενος στα δεξιά του ανεξάρτητου στηριζόμενου από το ΣΥΡΙΖΑ Δημάρχου κ. Σταθόπουλου, όπως και μερικοί ακόμα «δεξιοί» σύμβουλοι της «ΝΙΚΗΣ».

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter