Επιτροπή Αδελφοποίησης: Έφυγαν τρεις λόγω έλλειψης χρόνου ή παραγωγής έργου;

Την αντικατάσταση τριών μελών της Επιτροπής Αδελφοποίησης έφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 12/10/2017 η δημοτική Αρχή. Αιτία της παραίτησης των τριών μελών, όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, ήταν η έλλειψη ελεύθερου χρόνου λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Πρόκειται για δύο μέλη της διοικούσας παράταξης «Νίκη των πολιτών», τον κ. Γιωτόπουλο και την κ. Ρογάρη και ένα μέλος από τη «Συμμαχία Ευθύνης», τον κ. Σκουλουδάκη.

Σύμφωνα όμως με την εκτίμηση του κ. Αντρέα Γκιζιώτη (Λαϊκή Συσπείρωση) έφυγαν λόγω απραξίας της Επιτροπής. Όπως είπε, υπήρχαν άτομα που είχαν διάθεση να προσφέρουν μαζί με τη Διοίκηση Σταθόπουλου, αλλά απογοητεύτηκαν γιατί βλέπουν ότι δεν γίνεται τίποτα.

Από την άλλη ο κ. Σταθόπουλος ενώ στην αρχή φαινόταν πολύ σίγουρος, στη συνέχεια φάνηκε να έχει αμφιβολίες για το λόγο αποχώρησής τους.

Να σημειώσουμε ότι το θέμα ήρθε ως κατεπείγον στη συνεδρίαση του Δ.Σ. γιατί στην προηγούμενη πρόσκληση για συνεδρίαση της Επιτροπής δεν υπήρξε απαρτία και πρέπει να συγκληθεί άμεσα το Δ.Σ. γιατί εκκρεμούν σημαντικές αποφάσεις.

Οι διαρροές από την παράταξη της ΝΙΚΗΣ συνεχίζονται σε διάφορα μέτωπα, άλλες ηχηρές και άλλες σιωπηρές, αφού μπορεί κάποιος να παρίσταται ως παρουσία, αλλά στην ουσία έχει ήδη φύγει!!!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter