ΕΝΕΒΑΠ και «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», μια εποικοδομητική συνάντηση

 

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων της παράταξής μας με συλλογικότητες της πόλης, ο επικεφαλής μας  Βασίλης Ζορμπάς και στελέχη  της παράταξης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΝΕΒΑΠ Βασίλη Τσαγκάρη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της. Το αντικείμενο της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης, ήταν η τόνωση της τοπικής επιχειρηματικότητας και η ανάπτυξη νέας. Ακούσαμε και καταγράψαμε της θέσεις της ΕΝΕΒΑΠ, τις οποίες και θα επεξεργαστούμε, ανταλλάξαμε απόψεις και συμφωνήσαμε να επαναλάβουμε τη συνάντησή μας.

Εκ μέρους της παράταξης παρέστησαν ο επικεφαλής Βασίλης Ζορμπάς, ο οργανωτικός γραμματέας Σπύρος Παπασπύρος, η υπεύθυνη Επικοινωνίας Μαριλένα Μουμούρη και τα μέλη Επιτροπών Εργασίας Φανή Παναγιωτοπούλου, Ειρήνη Μπουρλιάσκου, Δημήτρης Χίρτογλου και Νίκος Παναγόπουλος. Εκ μέρους της ΕΝΕΒΑΠ, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Τσαγκάρης και τα μέλη του Δ.Σ. Ελένη Αθανασιάδου, Ευαγγελία Κατωπόδη, Ανδρέας Γωγάκης, Στάθης Κακαβίκος και Λάμπρος Κολλημένος.

Βασίλης Ζορμπάς

Ιατρός Πνευμονολόγος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

πρ. δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter