Πρωτοφανές! Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος χρησιμοποίησε υλικά του Δήμου για εκδήλωση της παράταξής του …

Σοβαρή καταγγελία εκ μέρους του συνδημότη μας και μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρου Παπασπύρου, έφερε στο φως δράσεις του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου που ειλικρινά δεν τον τιμούν καθόλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Παπασπύρου και με τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σταθόπουλος εκμεταλλευόμενος το θεσμό του Δημάρχου γέμισε τις τζαμαρίες του Δημαρχείου και το ΚΕΠ με αφίσες των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξής του. Γεγονός που οδηγεί σε αθέμιτο ανταγωνισμό και επιπλέον και σοβαρότερο στην αφισορρύπανση δημοσίου χώρου. Όταν ο ίδιος ο πρώτος πολίτης του Δήμου δίνει το κακό παράδειγμα γιατί να συμμορφωθούν οι δημότες;

Επίσης όπως καταγγέλλεται τα καθίσματα που χρησιμοποιήθηκαν στην εκδήλωση προέρχονταν από τον Δημοτικό Κινηματογράφο και το αναλόγιο από το 2ο Γυμνάσιο!!!

Είναι τουλάχιστον ντροπή η κίνηση αυτή και υποδηλώνει έναν δήμαρχο που φροντίζει πρωτίστως για το συμφέρον του και οδηγεί σε σκέψεις ότι ο ίδιος δεν σέβεται τα περί καθαριότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας που διατείνεται συχνά ότι έχει. Τέτοιου είδους ενέργειες δημιουργούν υπόνοιες και πιθανές σκέψεις και για άλλες προεκλογικές παραταξιακές «ωφέλειες».

Περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑίο κ. Σταθόπουλο τουλάχιστον μια συγνώμη από τους δημότες, γιατί στην ουσία χρήματα δικά τους χρησιμοποίησε και ευελπιστούμε να μην επαναληφθούν παρόμοιες ενέργειες έκδηλες ή μη.

Ακολουθεί το κείμενο της δημοσίευσης του κ. Παπασπύρου.

“Εγκαίνια χθες, των Γραφείων της παρατάξεως του δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου. Εύχομαι καλή συνέχεια στην προεκλογική του εκστρατεία, γιατί καλή αρχή δεν έκανε… Και εξηγούμαι:
Πρώτον, γέμισε με αφίσες το ΚΕΠ και την είσοδο του Δημαρχείου, ενώ δίπλα από την είσοδο υπάρχει ειδικό πλαίσιο για αφίσες. Αν ο ίδιος ο δήμαρχος ρυπαίνει και ΔΕΝ εφαρμόζει τους κανονισμούς, πώς δικαιούται να ζητά από τους άλλους να το κάνουν;
Δεύτερον και χειρότερο: Ποιός είπε στον δήμαρχο και στα στελέχη του ότι, επειδή είναι δήμαρχος, δικαιούται να χρησιμοποιεί υλικά ή μέσα ή προσωπικό του Δήμου, για ίδιον και παραταξιακό όφελος; Ποιός του είπε ότι μπορεί να μεταφέρει και να χρησιμοποιεί τα καθίσματα του Δημοτικού Κινηματογράφου και το αναλόγιο του 2ου Γυμνασίου για την παραταξιακή του εκδήλωση; Για το προσωπικό, δεν θα πω τίποτε…
Δεν υπάρχει παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν, από προηγούμενους δημάρχους, να χρησιμοποιείται δημόσια περιουσία για προσωπικό όφελος. Αυτοί, όταν χρειάζονταν κάτι, το νοίκιαζαν. Ίσως γιατί δεν είχαν “ιδιοκτησιακή” αντίληψη.
Περιμένω από τον κ. δήμαρχο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους δημότες για τα ατοπήματα του αυτά, να μαζέψει άμεσα τις αφίσες και να κάνει δωρεά στο Δημοτικό Παντοπωλείο 150 ευρώ (τόσα “γλύτωσε” από την μη ενοικίαση των καθισμάτων).”