Ομιλος Αντισφαίρισης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα & μαζί έκανε και την απονομή των κυπέλλων & δώρων

Σε μια όμορφη εκδήλωση παρουσία προπονητών, αθλητών και πλήθους κόσμου βραβευτήκαν οι μικροί αθλητές παρουσία των προπονητών τους : Αντωνιαδου Νατασσας ,Παπαγεωργιου Μαριας,  Ζήνας Γκρεκα, Δημητρακοπουλο Σωτηρη, Σταυρουλακη  Γιαννη
και με τον επικεφαλή προπονητή ΣερκεδάκηΝίκο.

ΟΙ Αθλητές που βραβευτήκαν είναι οι εξής:
Παπανικολάου Παν., Ναουμ Βασ., Παπανικολάου Εαγγ. ,Λειβαδάς Κωνστ. , Δούκας Στέλιος και Μαρία , JunkeStephan , Ρώμα Δήμητρα και Σοφία , Πολυχρονακης Γιώργος , Πράσινος Πάνος , Βαππα Ελένη , Κλεωβουλος Κωνστ. , Μιχαλερης Περ. , Μενδρινού Κωνστ. , Κλιαφα Γεωργ. ,
Πουλιόπουλος Γιωργ. , Χαρίτου Φαιη , Ζερβός Χαρης , Ντακας Θωμάς , Στυλιανού Μαριλου , Δημητρακόπουλος Κωνσταντίνος και Βίβιαν , Παπαγεωργίου Ηρακλής , και Ξυπολιάς Νίκος.   Στην ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και της απονομής μεταλλείων και κυπέλλων των τουρνουά HEAD #10 και Christmas open, παρουσίας πλήθους κόσμου μίλησαν οι:
ο  Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Koς Σταθόπουλος Ιωάννης,
ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ” Όραμα για την Αγ. Παρασκευή”  Κος Τσιαμπάς Κώστας Υποψ. Δήμαρχος,
και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ¨αλλάζουμε¨ Κος Μυλωνάκης Ιωάννης Υποψ. Δήμαρχος

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και οι εξής:

Ο επικεφαλής της παράταξης ¨μια γενιά μπροστά¨ Κος Μουστογιάννης Ιωάννης Υποψ. Δήμαρχος
Σερκεδακης Αριστοτέλης Αντιπρόεδρος Πάοδάπ,
Λογοθέτης Γιάννης δημοτικός σύμβουλος,
Ρεμπούτσικα Μαρία δημοτική σύμβουλος, 
Κακκος Βασίλης μέλος του Παοδαπ  
Καράμπελας Γιώργος πρόεδρος του μπάσκετ γυναικών και ο
Κρασανακης Μακης  προεδρος Συλλογου Κρητων
Επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο. Α. Αγίας Παρασκευής:
Καραμέτος Γιάννης, Αντζουλάτος Θόδωρος, Πουλιαση Βασιλική, Καφατακης Μιμης.
Ευχαριστήριο χαιρετισμό απέστειλε ο Πρόεδρος του Παοδαπ Παπαμιχαήλ Σωτήρης, και ο πρώην Δήμαρχος και υποψηφιος Περιφερειακός Συμβουλος, Γιαννακόπουλος Βασίλης.

Η ομιλία του Προέδρου του Ομίλου κυρίου Σερκεδάκη Γιάννη

   Το 1993 ιδρύθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και 26 χρόνια τώρα έχουμε μυήσει χιλιάδες παιδιά της πόλης μας στα ¨μυστικά¨ του τένις.
Περισσότερα από 4000 παιδιά έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια από τις ακαδημίες του ομίλου και από αυτά τα 250 έχουν συμμετάσχει σε εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα έχοντας πολλές διακρίσεις όχι μόνο σε εθνικούς, αλλά και σε διεθνείς αγώνες.

   Πρόθεση και στόχος μας ήταν και είναι να είχαμε φιλοξενήσει κορυφαίες εκδηλώσεις του αθλήματος, καθώς έχουμε αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στο χώρο του τένις σε επίπεδα αγωνιστικών διακρίσεων. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω της μη επάρκειας των αθλητικών και αγωνιστικών χώρων.

   Επί 26 χρόνια ο όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής ζωής της πόλης μας. Ενώ προσφέρει παράλληλα και στον αθλητισμό της χώρας με τη συμμετοχή αθλητών του στις εθνικές ομάδες, όπως επίσης και στις διεθνείς συναντήσεις Αντισφαίρισης στα πλέον σύγχρονα διεθνή γήπεδα.

   Όχι υπόσχεση αλλά δέσμευση όλων μας στον Όμιλο είναι να εργαστούμε σκληρά για να μεγιστοποιήσουμε καμαρώνοντας επιτυχίες, όπως αυτές του Νίκου Σερκεδάκη ο οποίος ήταν στην κορυφή των αθλητών τένις της χώρας μας, μέλος της Εθνικής Ομάδας Davis αλλά και με πολλές διεθνείς διακρίσεις, ενώ σήμερα διαπρέπει ως κορυφαίος προπονητής του αθλήματος.
Οφείλουμε όμως να αναφερθούμε και στα ονόματα του Μιχάλη Σακελλαρίδη πρωταθλητή Ελλάδος στα junior, της Σαπφώς Σακελλαρίδη πρωταθλήτριας Ελλάδος στα junior όπως και του Οδυσσέα Μενεξελή νούμερο 16 στην πανελλήνια κατάταξη της ΑθήναςΣτεργιοπούλου, του Λεόν Δημητρίου, της Αθήνας Σιούνα, της Νεφέλης Ναούμ, της Ζήνας Γκρέκα των Ιωαννίδη Παντελή και Ιωάννη   και πλήθος άλλων αθλητών που πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες τους.

   Η συμβολή της δημοτικής αρχής της Αγίας Παρασκευής, αλλά και συνολικά του δημοτικού συμβουλίου είναι καθοριστική σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία του Ομίλου. Είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πολύτιμοι αρωγοί μας και στο μέλλον σε ό,τι αφορά την δημιουργία των εγκαταστάσεων του Ομίλου.

   Ειδικότερα θεωρούμε δεδομένο ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων και το δημοτικό συμβούλιο θα τηρήσουν όλα όσα ανακοίνωσαν σήμερα στο ακέραιο για την επόμενη μέρα.
Πιστεύουμε ότι η επένδυση στον αθλητισμό έχει ανταποδοτική αξία και αυτό το βλέπουμε παραδείγματος χάριν στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά, σε ένα άθλημα το οποίο κατά κύριο λόγο πρεσβεύει την ευγενή άμιλλα και τις κορυφαίες αθλητικές αξίες

    Όλοι σήμερα αναφέρονται και σωστά στις επιτυχίες του Στέφανου αλλά μας κάνει εντύπωση πως μόλις τώρα η όψιμη υποστηρικτές του προσπαθούν να εξηγήσουν το φαινόμενο Στέφανος Τσιτσιπάς!

   Με πικρία και όχι μόνο θα έλεγα ότι αποτελεί ιδίωμα των μέτριων ανθρώπων να το ρίχνουν όταν δεν καταλαβαίνω κάτι στην μεταφυσική.    Κυρίως όταν διοικούν μέτριοι άνθρωποι, οι οποίοι όταν το δάχτυλο δείχνει το φεγγάρι εκείνοι  κοιτάζουν το δάχτυλο και όχι την μεγάλη εικόνα του σύμπαντος.

   Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν την σημασία που έχει η εκπαίδευση και η γνώση ως η πιο σοβαρές παράμετροι στην εξέλιξη ενός δημιουργικού ταλέντου.

   Η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία, η διαδικασία της εκπαίδευσης και το πλαίσιο των κανόνων που όλα αυτά συμβαίνουν, είναι εκείνα που καθορίζουν την εξέλιξη και τους στόχους που τίθενται και αναπροσαρμόζονται κατά συγκυρία αλλά και κατά περίπτωση.

Θα μου επιτρέψετε να παραθέσω το μήνυμα που έστειλα προς τον Στέφανο, στις 12 Αυγούστου 2018 μετά τις εμφανίσεις του στο Τορόντο:
   ¨Στέφανε μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις σου συνέχισε απτόητος για την πορεία προς την κορυφή!
   Απέδειξες πως χωρίς καμία ουσιαστική βοήθεια οτι όταν έχεις σχέδιο, πείσμα, σκληρή δουλειά και απόλυτη αφοσίωση σε αυτό που κάνεις κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και να σταθεί εμπόδιο στην πορεία σου.
   Συγχαρητήρια Στέφανε και τώρα που είσαι στην κορυφή όλοι πλέον θα σε αναγνωρίσουν και θα σε σεβαστούν καθώς έκανες ένα μεγάλο δώρο στην Ελλάδα, στην Ελλάδα που αντιστέκεται, στην Ελλάδα που επιμένει.
   Καλή συνέχεια¨

   Ειλικρινά σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου, για την παρουσία σας και ελπίζω να ανταμώσουμε και πάλι αυτή τη φορά στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου μας!..