Απάντηση του Νίκου Ζόμπολα στη διαγραφή του από την παράταξη: Ο Α. Μουστόγιαννης ανακοίνωσε το πολιτικό του «τέλος» στην πόλη

Νίκος Ζόμπολας: Ο Α. Μουστόγιαννης ανακοίνωσε το πολιτικό του «τέλος» στην πόλη

ΔΗΛΩΣΗ Ν. ΖΟΜΠΟΛΑ

Καλώ τον επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, να μας ανακοινώσει δημόσια ποιοι από τους 38 υποψήφιους της παράταξης «Αγία Παρασκευή-Μια γενιά Μπροστά», συνεχίζουν να τον στηρίζουν.

Η διαγραφή μου, στερείται νομικής βάσης, πριν την 1/9/2019, αν έχει σημασία αυτό, πολιτικά, αν και θεωρητικά είμαι εκτός παράταξης ήδη, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και με προσωπική απόφαση διαγραφής, όχι της παράταξης.

Η παράταξη, υπό την ηγεσία του, δεν έχει καμία προοπτική για το 2023, ξεκάθαρα.

Η ηγεσία χρειάζεται πολλά πράγματα, δεν είναι για όλους.

Για να απαντήσω και στην χθεσινή του παράτυπη «διαγραφή» μου με στοιχεία, στις 28/6, δήλωσα δημόσια την προσωπική μου «στήριξη» στον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, με προσωπική ψήφο και κρίση, κατά περίπτωση από 1/9, όπως ορίζει και η πεμπτουσία της δημοκρατίας μας, οι νόμοι και το Σύνταγμα και ουσιαστικά ανακοίνωσα την πρόθεση μου για ψήφο ανοχής στα πλαίσια και του Κλεισθένη. Ήταν η ίδια θέση μου από τις 27/5 σε συνάντηση της παράταξης και όχι με δημόσια δήλωση και ο επικεφαλής Αλέξανδρος Μουστόγιαννης μετά από διάφορες αναζητήσεις, βγήκε και δήλωσε δημόσια μόνος του στις 29/5 ότι στηρίζει τον Βασίλη Ζορμπά στον 2ο γύρο. Θα έπρεπε λοιπόν να διαγράψει και τον εαυτό του τότε.

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης θεωρώ ότι ανακοίνωσε χθες με την δήλωση του, το πολιτικό του τέλος στην πόλη μας, όχι σε ότι με αφορά, αλλά με την τυχοδιωκτική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.

Όποιοι αφελείς συνεχίζουν να τον στηρίζουν, μπορούν να συνεχίσουν μαζί του, εγώ όχι.

Κλείνοντας, να δηλώσω ευνόητα, ότι δεν παραιτούμαι από εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, ήταν καθαρά προσωπική η εκλογή μου και πολύπλευρη η πολύχρονη στήριξη μου στην παράταξη και τον ίδιο προσωπικά .

Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσω και ως «ανεξάρτητος».