Προχωρά στο στάδιο του διαγωνισμού το “μπαλόνι” στο Χολαργό που κάποιοι θεωρούσαν “επικοινωνιακό παιχνίδι”

Γράφει η Λένα Μαρκή

Από το Γενάρη του 2019 το aparaskevi-images.gr ενημέρωνε για την κατασκευή λυόμενου στεγάστρου στα γήπεδα του Χολαργού στον Τσακό στην περιοχή διένεξης λόγω μη διευκρινισμένων  ορίων. Μάλιστα παρουσιάσαμε στοιχεία για τα 140.000€ που χορηγούσε η Περιφέρεια Αττικής και για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του όμορου δήμου Παπάγου – Χολαργού για την αποδοχή της χρηματοδότησης.

Το θέμα έφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ανδρέας Γκιζιώτης, για να λάβει απάντηση από τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο και τον πρόεδρο του Δ.Σ., Γεράσιμο Βλάχο, ότι το μπαλόνι δεν θα γίνει. Επρόκειτο, όπως είκαζαν, για «επικοινωνιακό παιχνίδι» και για έργο που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Στο αντίστοιχο άρθρο γράφαμε ακριβώς πως «μια ωραία μέρα θα ξυπνήσουμε και θα τα δούμε όλα άσπρα και σκεπασμένα και θα είναι τα γήπεδα του Χολαργού με το μπαλόνι». Την κρίση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το παρακάτω άρθρο του myxolargos.gr που αναφέρει ξεκάθαρα ότι στις 12 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα ο διαγωνισμός για την προμήθεια του μπαλονιού!!!

Στην τελική ευθεία το “μπαλόνι” για το Νταμάρι του Χολαργού

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για την προμήθεια και εγκατάσταση του πολυπόθητου “μπαλονιού” που θα στεγάσει τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Νταμάρι του Χολαργού.

Να θυμήσουμε ότι το συνολικό κονδύλι της δαπάνης φτάνει τα 254.200 ευρώ με τα 140.000 ευρώ να επιδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 4 μήνες με λίγα λόγια αν όλα “τρέξουν” μέχρι την Άνοιξη του 2020 το μπαλόνι θα είναι έτοιμο να παραδοθεί για χρήση στους αθλούμενους.”

Και για ακόμη πιο σαφείς πληροφορίες δημοσιεύουμε την Περίληψη της Διακήρυξης σχετικά, που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 2 Αυγούστου 2019:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε, αλλά δεν μας άκουγαν. Ο χρόνος τελικά είναι ο καλύτερος μάρτυρας.

Τα σχετικά άρθρα μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ.