Με όραμα, με νέο Διοικητικό Συμβούλιο και λογότυπο η Καλαθοσφαίριση Αγ. Παρασκευής στο ξεκίνημα της σεζόν

Νέα αθλητική περίοδος ξεκινά για την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) με καινοτομίες και νέους ανθρώπους στο τιμόνι της.

Με νέο όραμα

Το όραμά μας είναι οι δραστηριότητες και το γήπεδό μας να γίνουν σημείο αναφοράς για την περιοχή και τη νεολαία της και να γίνουμε ο αγαπημένος τοπικός μπασκετικός προορισμός για όσους είτε αναζητούν τις προϋποθέσεις να πετύχουν το μέγιστο των αθλητικών δυνατοτήτων τους είτε θέλουν απλώς να απολαμβάνουν όμορφο μπασκετικό θέαμα

Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου που εκλέχτηκε, με τριετή θητεία, την 21/04/2019 είναι:


Νίκος Δούμας, Πρόεδρος

Βασίλης Σάντας, Αντιπρόεδρος

Γιώργος Λαγγουρέτος, Γενικός Γραμματέας

Βαγγέλης Βαφειάδης, Ταμίας

Κώστας Πισλής, Γενικός Αρχηγός

Μέλη

Γιώργος Γαρδέλης

Πέτρος Γριβοκωστόπουλος

Δημήτρης Μουτεβελής

Σπύρος Παπαπέτρος

Μανώλης Σαρηγιάννης

Μάκης Τάρλας

Οι Άνθρωποι και ο Σκοπός

Οι αθλητές, οι προπονητές και τα μέλη της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) έχουμε κοινά την αγάπη για το μπάσκετ, την όρεξη για προσφορά και την πίστη στην αξία της συμμετοχής.

Σκοπός μας είναι ο σύλλογος να δεθεί με την τοπική κοινωνία και να αποτελέσει οργανωμένη διέξοδο άθλησης και κοινωνικοποίησης προσφέροντας στην νεολαία και στους αθλητές  την υποστήριξη, τις υποδομές και την τεχνογνωσία που θα τους βοηθήσει να καλλιεργήσουν  τις μπασκετικές τους δυνατότητες σε υψηλό επίπεδο.

Ο Σύλλογος και τα Μέλη

Η Κ.Α.Π. είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος και όλα τα έσοδα (συνδρομές μελών, συνδρομές αθλητικών ακαδημιών, επιχορηγήσεις Δήμου Αγίας Παρασκευής και χορηγίες ιδιωτικών φορέων και εταιρειών) διατίθενται αποκλειστικά για τους αθλητικούς σκοπούς του συλλόγου.
​Είμαστε πάντα ανοιχτοί να καλωσορίσουμε στην οικογένειά μας όποιον πιστεύει ότι ο σκοπός και οι αξίες μας είναι σημαντικά και θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθειά μας με οποιοδήποτε ρόλο: από τον πιο απλό μέχρι και γιατί όχι, τον πιο απαιτητικό διοικητικό!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το νέο site της Κ.Α.Π. : ΕΔΩ