Γρηγοριάδης Μιχαήλ : Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου

Αγαπητές και αγαπητοί,

Οι δημοτικές εκλογές του 2019, με το νέο σύστημα που εφαρμόστηκε, δεν κατάφεραν να με αναδείξουν δημοτικό σύμβουλο.

Θεωρώ πως κατά την προεκλογική περίοδο σεβάστηκα όλους τους πολίτες, καθώς και τους ανταγωνιστές και συναγωνιστές μου.

Αγάπησα ανθρώπους και αγαπήθηκα από πολλούς, γυρνώντας από τον Τσακό έως τα Πευκάκια, από το Κοντόπευκο έως τον Αγ. Γιάννη, από τον Παράδεισο έως τη Νέα Ζωή. Προσπάθησα, εν ολίγοις, σ ‘αυτούς τους μήνες να περάσω από παντού. Είδα γωνίες που δεν ήξερα καν. Γνώρισα ανθρώπους που δεν γνώριζα, όμως αυτοί με γνώριζαν λόγω του ιστορικού κινηματογράφου Ίλιον, καθώς και της οικογένειάς μου. Έμαθα προβλήματα και αδυναμίες σε γειτονιές που δεν γνώριζα.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που ήταν εκεί όπως πάντα, τους στενούς μου φίλους, που με στήριξαν με κάθε μέσο, τους ανθρώπους που με γνώριζαν δίχως εγώ να τους γνωρίζω, οι οποίοι παρ’ όλ’ αυτά με βοήθησαν, αλλά και αυτούς που εν τέλει δεν με στήριξαν και ευελπιστώ να με στηρίξουν στον μέλλον αφού δουν το έργο μου.

Και οι 50 υποψήφιοι του κ. Ζορμπά, ως μία μεγάλη οικογένεια, πετύχαμε το στόχο μας, ο οποίος ήταν ο Βασίλης Ζορμπάς να είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. Ένας άνθρωπος άξιος για τον αγώνα του και για τα έργα του κατά το παρελθόν, στον οποίο εύχομαι να κάνει το καλύτερο στην θητεία του αυτή.

Προσωπικά κατάφερα να συγκεντρώσω 410 σταυρούς, οι οποίοι με κατάταξαν στην 13η θέση του ψηφοδελτίου μας και στην 25η  θέση σ’ όλα τα ψηφοδέλτια του δήμου μας. Μπορεί να μην ήταν αρκετοί για να εκλεγώ ως δημοτικός σύμβουλος, όμως ήταν αρκετοί για να με χαροποιήσουν και να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον. Όλα αυτά, χάρη σ’ εσάς που με πιστέψατε και σας ευχαριστώ πάλι μέσα από την καρδιά μου.

Τέλος, εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλο τον κόσμο. Κατά τις δημοτικές εκλογές του 2023, οι οποίες δεν είναι πολύ μακριά, εφόσον μου το επιτρέψουν οι συγκυρίες, θα δηλώσω πάλι το παρόν για να αγωνιστώ πιο ώριμα, αυτή τη φορά, με περισσότερη εμπειρία και γνώσεις.

Σας ευχαριστώ θερμά,

Γρηγοριάδης Δ. Μιχαήλ

Φοιτητής Διοκ. Τουρ. Επιχ.

Επιχειρηματίας – Ιδιωτικός Υπάλληλος