Κέντρο Πρόληψης ΑΡΓΩ και Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου σε στενή συνεργασία ενάντια στις εξαρτήσεις

Στο Κέντρο Πρόληψης “Αργώ” 2018

Ελληνο – Κυπριακή συνεργασία στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχίζεται με ισχυρούς πλέον δεσμούς και προγραμματισμό κοινών δράσεων.

Το Κέντρο Πρόληψης “Αργώ” σε άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Ομάδα Πρόληψης του αδελφοποιημένου Δήμου Γεροσκήπου αναπτύσσουν σκέψεις και προτάσεις πάνω στο σοβαρό ζήτημα των εξαρτήσεων.

Συγκεκριμένα την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 εκπρόσωποι από την Δημοτική Ομάδα Πρόληψης της Γεροσκήπου επισκέφτηκαν το «Αργώ» και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε Βιωματικές Ασκήσεις από τη μέθοδο της Καταξιωτικής Διερεύνησης “Σύνδεση των μελών της Ομάδας”.

Δέκα μήνες μετά, στις 13 Απριλίου 2019, ο Δήμος Γεροσκήπου διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα “Σύμπλευση στην Πρόληψη – Αναδεικνύοντας τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης” στην οποία συμμετείχε αποστολή του «Αργώ».

Ημερίδα στο Δήμο Γεροσκήπου με τη συμμετοχή του Κ.Π. “Αργώ” 2019

Για την συγκεκριμένη διοργάνωση η πρόεδρος του «Αργώ» κ. Γεωργία Πίσπα αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στη Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου για τη διοργάνωση!!

Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη που μου χάρισε το διακριτικό της πόλης. Μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο της αδελφοποίησης το Κέντρο Πρόληψης “Αργώ” και η Δημοτική Ομάδα Πρόληψης Γεροσκήπου συνεργάστηκαν στον τομέα της πρόληψης από το 2014 και ενδυνάμωσαν τους δεσμούς».

Μιχάλης Παυλίδης (Δήμαρχος Γεροσκήπου), Γεωργία Πίσπα (πρόεδρος Κ.Π. “Αργώ”)