Οριστικά ανεξάρτητος ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ζόμπολας, παρελθόν αποτελεί γι’ αυτόν η “Μια γενιά μπροστά”

Οριστικοί τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα στην πολιτική σχέση του δημοτικού συμβούλου Νικόλαου Ζόμπολα με την δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», με την οποία εξελέγη στις εκλογές του Μαΐου. Την ανεξαρτητοποίησή του κατέθεσε επίσημα στην πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Καψοκεφάλου, την οποία θα ανακοινώσει και στην επερχόμενη συνεδρίαση. Με την αποχώρηση αυτή του κ. Ζόμπολα αποδυναμώνεται η θέση του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη μιας και χάνει την μία από τις δύο θέσεις που είχε η παράταξή του στο Δ.Σ.. Όλα ξεκίνησαν στις 3 Ιουλίου 2019, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, όταν ο κ. Μουστόγιαννης ζήτησε την παραίτηση και την έδρα από τον Νίκο Ζόμπολα και ακολούθησε δήλωση του κ. Ζόμπολα.

Η ανακοίνωση του κ. Ζόμπολα έχει ως εξής:

Ανακοινώνω την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μου από την δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή-Μια γενιά μπροστά», την οποία κατέθεσα στην πρόεδρο του Δ.Σ..

Θέλω όμως, να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα στελέχη και τους υποψήφιους της παράταξης, με τους οποίους, ανεξαιρέτως, είχαμε αγαστή συνεργασία και επικοινωνία και δώσαμε έναν ωραίο αγώνα μαζί.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη, για το καλό της πόλης μας.”

Το πλήρες κείμενο που κατέθεσε στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, κ. Έφη Καψοκεφάλου, αναφέρει:

Προς

Πρόεδρο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Αγία Παρασκευή / ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Αξιότιμη κυρία πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου, σας δηλώνω την επίσημη πρόθεση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από σήμερα, από την δημοτική παράταξη «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 66 παρ. 4 του ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 73 του ν. 4555/2018.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη, για το καλό της πόλης μας.

Αγία Παρασκευή 9/9/2019

Νικόλαος Αθ. Ζόμπολας,

Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος