Άμισθος σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο Φυσικός – Ραδιοηλεκτρολόγος Αθανάσιος Μπαλάσκας

Με την υπ. αρ. 516/2019 απόφαση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά ορίζεται ως άμισθος σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Μπαλάσκας, Υποδιευθυντής του 1ου ΓΕΛ Αγ. Παρασκευής. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αποφασίζει

«Την ανάθεση στον κ. ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ TOY ΙΩΑΝΝΗ καθηκόντων άμισθου συμβούλου του Δήμου Αγ. Παρασκευής για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & θέματα προαγωγής της προστασίας του αστικού περιβάλλοντος από ιοντίζουσες και μη ακτινοβολίες. Ο ανωτέρω άμισθος σύμβουλος θα συνδράμει τον Δήμαρχο παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων προς τον ίδιο ή όποιο πολυμελές ή μονομελές όργανο διοίκησης αυτός του ορίσει. Η παρούσα απόφαση ισχύει από την κοινοποίησή της στο σύμβουλο μέχρι την ανάκλησή της».

Μετά την ανάρτηση της απόφασης στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο κ. Μπαλάσκας έσπευσε να ευχαριστήσει το Δήμαρχο με το ακόλουθο μήνυμα:

«Ευχαριστώ το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια προόδου του Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Ο κ. Μπαλάσκας* είναι Εκπαιδευτικός, Φυσικός MSc, Ραδιοηλεκτρολόγος Α’ κατέχοντας Πτυχίο Φυσικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ηλεκτρονική Φυσική – Ραδιοηλεκτρολογία με κατεύθυνση ειδίκευσης την Ηλεκτρονική Τεχνολογία Τηλεπικοινωνιών από το ίδιο Πανεπιστήμιο και έχοντας ως θέμα στη Διπλωματική του Εργασία «Υπολογισμός της απόστασης ασφαλείας στο κοντινό πεδίο των κεραιών σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας». Υπήρξε Συντονιστής της Επιτροπής Εργασίας για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και τη Διαφάνεια στην παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας». Έχει αρθρογραφήσει πολλάκις πάνω στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο.

Ευελπιστούμε η συμμετοχή του να αποδώσει καρπούς και να γίνουν σημαντικά βήματα στον τομέα αυτό εξελίσσοντας την πόλη της Αγίας Παρασκευής.

*Αναλυτικό βιογραφικό