Πολιτική στροφή 180 μοιρών από τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη – Τι απαντάει ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς

Φωτογραφία αρχείου μετά την νίκη του Βασίλη Ζορμπά στις εκλογές. Ο κ. Μουστόγιαννης και μέλη της παράταξής του τον συγχαίρουν για τη νίκη.

Στροφή 180 μοιρών κάνει ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», Αλέξανδρος Μουστόγιαννης σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94 FM και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές». Ο κ. Μουστόγιαννης δηλώνει ότι μετάνιωσε που στήριξε το νυν Δήμαρχο Ζορμπά στις δημοτικές εκλογές και στρέφεται συγκαταβατικά προς τον ΣΥΡΙΖΑίο πρώην δήμαρχο λέγοντας, ότι είχε θέληση να κάνει έργο, αλλά δεν είχε τους κατάλληλους ανθρώπους. Ακολουθεί κατά γράμμα την μετεκλογική ρήση του υποψηφίου με το ΣΥΡΙΖΑ πρώην δημάρχου ότι στην Αγία Παρασκευή κέρδισε η Νέα Δημοκρατία και όχι  ο Βασίλης Ζορμπάς.

Εντύπωση έκανε όμως η δήλωσή του ότι «ο κ. Ζορμπάς έχει δεχτεί ενώπιον και άλλων να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές» από τη στιγμή που ο ίδιος ο Δήμαρχος στην πρώτη του συνέντευξη δήλωσε απερίφραστα ότι θα είναι ξανά υποψήφιος το 2023.

Θέλοντας να αποσπάσουμε από τον κ. Δήμαρχο την άποψή του πάνω στην εν λόγω συνέντευξη επικοινωνήσαμε άμεσα μαζί του.

Ο κ. Βασίλης Ζορμπάς στο μόνο που θέλησε να αναφερθεί επί του παρόντος, είναι ότι δεν ευσταθούν τα λόγια του κ. Μουστόγιαννη περί απόσυρσής του και επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι το 2023 θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος. Εξάλλου, συμπλήρωσε, η Νέα Δημοκρατία πάντα στηρίζει έναν εν ενεργεία δήμαρχο, όπως είναι εκείνος.