Άμεση αντιμετώπιση της υποστελέχωσης της Καθαριότητας ανακοινώνει η Αντιδήμαρχος κ. Δάβαρη

Η εξωστρέφεια της κ. Ελένης Δάβαρη αποδεικνύεται σχεδόν καθημερινά από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε την Αντιδημαρχία Καθαριότητας. Βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους δημότες μέσω του διαδικτύου, ενημερώνει άμεσα και απαντά σε ερωτήσεις.

Η τελευταία ανακοίνωσή της αναφέρεται στην έλλειψη προσωπικού στην Καθαριότητα και την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

«Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει τους δημότες της Αγίας Παρασκευής ότι την τελευταίο διάστημα έχουν αποχωρήσει από την Υπηρεσία Καθαριότητας ένας μεγάλος αριθμός εργαζόμενων οι οποίοι εργάζονταν στα εξωτερικά συνεργεία καθαριότητας και πρασίνου. Αυτό σημαίνει πως μέσα σε αυτές τις μέρες έχουμε ένα τεράστιο κενό στις θέσεις υπηρεσίας και δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην ομαλή λειτουργία καθαριότητα της πόλης.

Αυτό το μεσοδιάστημα η Υπηρεσία είχε μείνει με πραγματικά ελάχιστο προσωπικό, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να ανταποκριθούμε σε πάρα πολλές υποχρεώσεις. Επίσης, δεν είχαν ακόμη εμφανιστεί οι μόνιμοι εργαζόμενοι 3Κ. Μετά από σωστές ενέργειες του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά αναρτήθηκε το ΦΕΚ για 3Κ και στα μέσα της εβδομάδας η υπηρεσία καθαριότητας θα στελεχωθεί από 31 άτομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.»