Αγωνιστική συμμετοχή της Santa Running Team στις 13 Οκτωβρίου 2019

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 η ομάδα Santa Running Team του Αθλητικού Σωματείου Αγίας Παρασκευής – Α.Σ.Α.Π. συμμετείχε στον 33ο Βαρτζάκειο δρόμο του Πειραιά καθώς και στον 8ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Ταυτόχρονα άλλος ένας Ημιμαραθώνιος, αυτή τη φορά «Στα Χνάρια του Παυσανία» της Ελευσίνας, προστίθεται στους δρομικούς αγώνες της ομάδας!

8ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Στον 8ο αγώνα δρόμου 10 και 5 χλμ. στην πόλη του Χαλανδρίου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης έλαβαν μέρος 30 αθλητές της Santa Running σε μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία!

Στον αγώνα των 5 χλμ. τερμάτισε 8ος στην γενική κατηγορία και πρώτος στην ηλικιακή του κατηγορία τερμάτισε ο προπονητής μας Σήφης Κελαιδης με χρόνο 20:00, 3ος στην ηλικιακή του κατηγορία τερμάτισε ο Νίκος Μπαντόλας με χρόνο 21:11, και 2ος στην ηλικιακή του κατηγορία ο Γεώργιος Βιδάλης με χρόνο 22:16 σε σύνολο 467 δρομέων. Στις γυναίκες στη 5η θέση των γυναικών και 1η στην ηλικιακή της κατηγορία τερμάτισε η Άννα Πολύζου με χρόνο 24:47 και 6η γυναίκα και 1η στην ηλικιακή της κατηγορία η Ξένια Κάκκαρου με χρόνο 25:35.

Στον αγώνα των 10χλμ 1ος τερμάτισε ο Αγιοπαρασκευιώτης Γεώργιος Τσιγερίδης με χρόνο 38:30, ενώ στην 20η θέση της γενικής κατάταξης και 7ος στην ηλικιακή του κατηγορία τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός με χρόνο 45:53 σε σύνολο 287 δρομέων. Στις γυναίκες ξεχώρισε η Φωτεινή Σβάρνα ,ε τη 14η θέση και 4η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 52:51

33ος Βαρτζάκειος δρόμος

Μεγάλη συμμετοχή σημειώθηκε στον Βαρτζάκειο αγώνα δρόμου του Δήμου Πειραιά  ο οποίος  αφιέρωσε την 33η του διοργάνωση στον Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου». Στα 14 χλμ. διαδρομής συμμετείχε η Ευτυχία Κωνσταντακοπούλου από την ομάδα της Santa Running Team η οποία τερμάτισε με χρόνο 1:30:18 αλλά και η μικρή μας Εβελίνα Χαρτάκη που έτρεξε τα 2 χλμ. της παιδικής διαδρομής!

19ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Στα Χνάρια του Παυσανία

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 19ος Ελευσίνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος των 21 χλμ. «Στα Χνάρια του Παυσανία» με εκκίνηση στην είσοδο της πόλεως της Ελευσίνας και τερματισμό στο «Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών». Σημειώνεται ότι ο αγώνας εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού (ΒEACTIBE “European week of sport”) που αποτελεί πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού σε όλη την Ευρώπη. Στην διαδρομή της Ελευσίνας εκπροσώπησαν την ομάδα του σωματείου μας ο Δημήτριος Ματάκιας και η Sindy Jafari!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές της ομάδας για τις δυναμικές συμμετοχές τους!