Έκκληση στους δημότες απευθύνει η Υπηρεσία Καθαριότητας να μην βγάζουν τα σκουπίδια στους δρόμους κατά την απεργία των εργαζομένων Καθαριότητας

Έκκληση στους δημότες του Δήμου Αγίας Παρασκευής απευθύνει η Υπηρεσία Καθαριότητας προκειμένου να μην βγάζουν τα σκουπίδια και κλαδιά στους δρόμους τις ημέρες της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Συγκεκριμένα

«Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους Δήμους, που γνωστοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 22, την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 γίνεται γνωστό, ότι κατά τις παραπάνω ημερομηνίες δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αποκομιδή των απορριμμάτων.

Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στον δρόμο τα απορρίμματά τους τις ημέρες αυτές. Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν από την απεργία.

Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνεργασία και την κατανόηση όλων”.