Ανακοίνωση της “Νέας αρχής για την Αγία Παρασκευή”

Μετά την κακοστημένη παράσταση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, η πολιτική συναλλαγή, όπως είχαμε προβλέψει, ολοκληρώθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Τιμολέων Κωστόπουλος, προτάσσοντας τοστενό προσωπικό του συμφέρον, ορίσθηκε αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Τον καλέσαμε να παραδώσει την έδρα που δεν του ανήκει, που ανήκει στην παράταξη με την σημαία και το πρόγραμμα της οποίας εξελέγη και να αναζητήσει συνεργασία και έμμισθη ή άμισθη θέση όπου επιθυμεί, ακόμη και στην παράταξη του κ. Ζορμπά, για το συμφέρον του δημότη (όπως επικαλέστηκε),χωρίς όμως να γίνεται συνεργός στην αλλοίωση και την παραχάραξη της λαϊκής εντολής.(Σημειωτέον ότι δεν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2014 με την παράταξη του κ. Ζορμπά).

Φαίνεται όμως ότι το συμφέρον του δημότη, κατά την άποψή του, εξυπηρετείται καλύτερα μόνο αν λαμβάνει τον μισθό του αντιδημάρχου Οικονομικών, θέση που όλως περιέργως, παρά την κρισιμότητα της, παρέμενε κενή επί δίμηνο.Οι πάντες έχουνβγάλει τα συμπεράσματά τους και αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί. Ας μην έχουν την ψευδαίσθηση ότι απευθύνονται σε αφελείς.
Δηλώνουμε στους δημότες που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους ότι συνεχίζουμε με ήθος και συνέπεια στις αρχές μας, με στελέχη που διαθέτουν εντιμότητα, που δεν επηρεάζονται από προσφορές εκμαυλισμού συνειδήσεων, που προτάσσουν την ανιδιοτελή υπηρέτηση του Δήμου και όχι τον βιοπορισμό από τα δημοτικά αξιώματα. Στελέχη αξιόπιστα που θα μπορούν να κοιτούν στα μάτια τους δημότες και μέσα από διαδρομές πολιτικής εντιμότητας, επαγγελματισμού και κοινωνικής καταξίωσης θα διεκδικήσουν στο μέλλον αξιοκρατικά θέσεις ευθύνης.