Νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ ο Δήμαρχος Αργυρούπολης-Ελληνικού, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος

Από αριστερά: Θ. Γρίβας, Γ. Κωνσταντάτος, Γ. Χατζηδάκης

Οι εκλογικές διαδικασίες στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου ανέδειξαν νέο Πρόεδρο τον Δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο. Ο κ. Κωνσταντάτος εισέπραξε την πλειοψηφική αποδοχή, αφού έλαβε 19 ψήφους από τους 20 ψηφίσαντες.

Αντιπρόεδρος: ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης

Γραμματέας: ο δημοτικός σύμβουλος Κρωπίας κ. Θεόδωρος Γρίβας

Μετά την εκλογή του ο κ. Κωνσταντάτος ανήρτησε το ακόλουθο σχόλιο.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εκλογή μου στην προεδρία του ΣΠΑΥ!

Η εκλογή μου σήμερα στην προεδρία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ( ΣΠΑΥ) από τους 11 Δήμους που αγκαλιάζουν το βουνό μας ( Αγία Παρασκευή, Καισαριανή, Βύρωνα, Ηλιούπολη, Ζωγράφου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Γλυφάδα, 3Β , Κρωπία, Παιανία, Παπάγου Χολαργού με 19 στους 20 εκλέκτορες ενώ Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης) αποτελεί μια ύψιστη τιμή και μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά από τους συναδέλφους μου Δημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους.

Στα 26 χρόνια λειτουργίας του ΣΠΑΥ πρώτη φορά εκλέγεται πρόεδρος από τον Δήμο μας και αποτελεί δέσμευση μου πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση και προστασία του Βουνού της Καρδιάς μας, του Υμηττού».

Το παρόν στις εκλογές του ΣΠΑΥ έδωσε και ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς και η Αντιδήμαρχος, κ. Ελένη Δάβαρη, μιας και ο Δήμος τυγχάνει ενεργό μέλος του Συνδέσμου.