Στη συνέλευση της “Συμμαχίας Ευθύνης” ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος έτυχε θερμής υποδοχής

Στις 14 Νοεμβρίου 2019 έγινε η συνέλευση μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης» κατά την οποία ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, πρώην Δήμαρχος, ιδρυτής και επικεφαλής της Παράταξης κατά το παρελθόν, ανακοίνωσε τη συνεργασία των ανεξάρτητων Περιφερειακών Συμβούλων με την διοίκηση της Περιφέρειας. Τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξης αποδέχτηκαν τη συμφωνία με ενθουσιασμό και παρατεταμένο χειροκρότημα και ευχήθηκαν στον νέο πλέον Αντιπεριφερειάρχη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Συγκινημένος ο Βασίλης Γιαννακόπουλος  ευχαρίστησε τον σημερινό επικεφαλής της παράταξης Δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κρητικίδη, τη Δημοτική Σύμβουλο Άννα Γάκη, τον π. Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά,  την υπ. Βουλευτή Αλεξάνδρα Σαγρή, καθώς  και όλα  τα κοινωνικά στελέχη και μέλη της παράταξης.

Κατά την αποχώρησή του ο Αντιπεριφερειάρχης πλέον Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος δήλωσε:  

«Σας ευχαριστώ για τη  συγκατάθεση και η στήριξή σας στη νέα μου πορεία ως ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου στην Περιφέρεια Αττικής και στα νέα μου καθήκοντα ως Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, θέση που  μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για να  υλοποιήσω όσα οραματιστήκαμε  προεκλογικά, όπως:

  • Την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων 
  • Τη θωράκιση των πόλεων μας 
  • Την ενίσχυση των περιβαλλοντικών παρεμβάσεων 
  • Την συνεργασία Περιφέρειας -Δήμων 
  • Τις ενέργειες στήριξης των Δήμων
  • Την αναβάθμιση των Υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πολιτών»