Με νίκες και μικρές ήττες προχωρούν οι ομάδες μπάσκετ του ΓΣΑΠ

Νεάνιδες του ΓΣΑΠ

Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣΓΣΑΠ – ΕΦΑΟ Ζωγράφου  59-60

Δεκαλεπτα:16-14, 17-18, 10-11, 17-18
Διαιτητές: Kηπώσης, Σπυριδάκης
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Για πρώτη φορά στα χρονικά του δελτίου προτάσσουμε την διαιτησία, διότι θεωρούμε ότι με τα λάθη της καθόρισε το αποτέλεσμα του αγώνα. Το περίεργο μάλιστα είναι ότι στο α’ ημίχρονο δεν ήσαν ιδιαίτερα κακοί. Στο β’ ημίχρονο όμως και ιδιαίτερα στο γ’ δεκάλεπτο τα λάθη τους ήσαν τραγικά, πράγμα που μας υποχρέωσε ως σύλλογο να υποβάλλουμε ένσταση για κακή εφαρμογή των κανονισμών, την οποία και θα υποστηρίξουμε στην ΕΟΚ. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η ομάδα μας παρουσίασε ένα σύνολο ανταγωνιστικό από την αρχή έως το τέλος, είχε καλύτερες φάσεις από την αντίπαλη ομάδα και άξιζε την νίκη , την οποία και θα κατακτούσε αν δεν είχε βασικό αντίπαλό της την διαιτησία. Δεν κατορθώσαμε να αποφύγουμε επιπόλαια λάθη , όμως συνολικά η ομάδα είχε  διάρκεια και  πάθος, που θέλουμε να το ξαναδούμε την επόμενη Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη.

ΓΣΑΠ (Γκουζίνη) Κάσδαγλη 8, Στούπα 14(4), Σιγιώργη10, Κοντογιάννη10(2), Γρίσπου 6, Ευαγγελάτου, Πετυχάκη 9, Κριμιτζά 2, Κόρμπου, Μπεζαίτη, Κυρκοπούλου.
ΕΦΑΟΖ ( Βερροιόπουλος, Φατούρος):  Κυρίου, Μπαλαμπάνη , Μούκα 7(1), Βαμβακά 7, Μάνου 2, Ζουρνή 13, Κεσσέ 10, Στεφανίδου 2, Κουρούβανη, Κιουρτζίδου, Χονι, Μυλωνάκη 19(2).

 Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ:  Άγιος Νικόλαος Παλλήνης – ΓΣΑΠ :   45-51

Δεκάλεπτα :  10-14, 10-16, 17-11, 8-10

Ένα δυνατό παιχνίδι και συναρπαστικό μέχρι το τέλος μας χάρισαν οι νεάνιδες το βράδυ της Δευτέρας. Παρόλο που το ημίχρονο μας βρήκε να προηγούμαστε  10 πόντους, στο τρίτο δεκάλεπτο λίγο η αστοχία και λίγο η χαλάρωση στην άμυνα έφεραν το παιχνίδι σχεδόν στα ίσα. Η αστοχία συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά η άμυνα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και μας χάρισε τη νίκη. Στα θετικά η συμμετοχή στο σκοράρισμα όλων των αθλητριών, που δείχνει το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα μας. Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επάνοδο  στην αθλήτριά μας Αρβανίτη Θεοδώρα που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα.


Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2/10 με αντίπαλο τον Αμύντα (22:00, Πυρκάλ).ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8 (2), Σαπαλίδου 8 (1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12 (2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη 12, Δαμουλάκη 5 (1), Ζανίκα

Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4 (1), Τσαφαρά 12 (4), Κουγιανου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7 (1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 2/10 με αντίπαλο τον Αμύντα (22:00, Πυρκάλ).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαϊτη 4, Χριστοπούλου, Αμίτση 8 (2), Σαπαλίδου 8 (1), Σφήκα, Κανιαδάκη 12 (2), Χριστοδούλου, Ηρακλείδη, Κούκη 12, Δαμουλάκη 5 (1), Ζανίκα

Σπόρτιγκ (Σόφτσης, Διαμαντής): Μπουντούσκα, Ζυκάι, Κάραλη 2, Καραμπάτσου 4 (1), Τσαφαρά 12 (4), Κουγιανου, Δανδουλάκη 7, Κριμιτζά 13, Τοτώνη, Σιδέρη 7 (1), Τσιρογιάννη, Μακρή.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):  Λούκα 2, Μπεζαϊτη 8, Χατήρα 7 , Κυρκοπούλου 2, Αρβανίτη 9(1),  Χατζηγεωργίου 2, Φλαμπούρη 5(1), Χριστοπούλου 5,  Κακοσούρη 9(1), Σάμιτα 2.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ-ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ: 49-28

Δεκάλεπτα:14-09,18-06,04-12,13-01

Με νίκη επί της αξιόμαχης ομάδας των Αχαρνών, συνέχισαν και αυτήν την αγωνιστική οι κορασίδες μας. Η ομάδα μας ξεκίνησε χαλαρή και χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωση, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να είναι μπροστά στο σκορ στο πεντάλεπτο, στην συνέχεια όμως και με την καθοδήγηση του προπονητή μας, βελτίωσαν την επίθεσή τους κλείνοντας το ημίχρονο με ευρύ προβάδισμα. Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκει στον αντίπαλο, που πίεσε την ομάδα μας και μείωσε στους εννιά, όμως αυτό πείσμωσε την ομάδα μας, που με την πολύ καλή άμυνα της, έφτασε στην άνετη επικράτηση. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους. Πλέον προετοιμαζόμαστε για την επόμενη αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσουμε την αήττητη και πρωτοπόρο ομάδα των Μελισσίων  εκτός έδρας το Σάββατο 30/11/19 στις 21:00.

ΓΣΑΠ (Χατήρας):Γεραντώνη,Χατήρα,Φυρίγου,Κυρκοπούλου,Λυραντζάκη,Αρβανίτη,

Χριστοπούλου Στρατηγού, Κακοσούρη, Τριανταφύλλη, Μήτση.

Παγκορασίδες του ΓΣΑΠ

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  Β – ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Β: 34-29 

Δεκάλεπτα (3-16, 12-0, 9-10, 10-3)

Παρά το καταπληκτικό ξεκίνημα, το παιχνίδι στην εξέλιξή του γύρισε πολύ άσχημα, με το δεύτερο δεκάλεπτο να μην βάζουμε ούτε πόντο. Συνήλθαμε κάπως στο τρίτο ανακτώντας την διαφορά, στο τελευταίο όμως η νευρικότητα των παιχτριών μας ήταν έντονη με αποτέλεσμα να καταφέρουν να σκοράρουν μόλις μια φορά με τρίποντο! Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό μάθημα …ψυχραιμίας για όλες για τα επόμενα παιχνίδια. Επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, το Σάββατο 12/10 στις 18.00!

ΓΣΑΠ (Γκόγκου) : Πολυμένου, Κέντρου, Δασκαλάκη, Λιάρου, Κανιστρά , Αλεξάνδρου, Μαντζαφίνη, Καλαμβόκη, Γι0νάκου, Τοτού, Αλεξανδράτου, Τοτόση, Κατακουζηνού

Ε. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΣΚΑ οι αγώνες του Τουρνουά των ΜΙΝΙ : «έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα, διεξάγονται για την χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών, ώστε τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι να έρθουν περισσότερο σε επαφή με το άθλημα. Λόγω του αναπτυξιακού χαρακτήρα του τουρνουά δεν θα υπάρχει επίσημη βαθμολογία.»

ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 29-34

Οκτάλεπτα: (6-6, 4-7, 4-3, 4-10, 11-8)

Το αρχικό άγχος των κοριτσιών μας έγινε μόνιμος συμπαίκτης τους με αποτέλεσμα να χάσουμε τη ψυχραιμία μας αλλά και την ευστοχία μας. Έτσι σκοντάψαμε για τα καλά και χαρίσαμε απλόχερα το ροζ φύλλο του αγώνα στην αντίπαλη ομάδα παρ’ όλο που μπορούσαμε να παίξουμε το παιχνίδι στα ίσια. Μπράβο στα κορίτσια μας για την καλή άμυνα με αποτέλεσμα να συγκρατήσουν την αντίπαλη ομάδα σε ιδιαίτερα χαμηλό σκορ.  Το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 1/12/2019 ώρα 10:30 με τον Άρη Χολαργού στο Κλειστό Χολαργού.

ΓΣΑΠ (Νιτουλέσκου): Σινάνογλου Κ., Παγίδα Α., Κεϊσογλου Μ., Σινάνογλου Α., Δερμιτζάκη Μ., Τούτση Ε., Βερτοπούλου Α., Οικονόμου Κ., Κοντογιωργάκη Ι., Αθανασοπούλου Φ., Κεχρή Δ., Συρίγου Ν.