Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ο Νίκος Ζόμπολας με σημαντικές και ποικίλες αρμοδιότητες

Ο ορισμός του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Ζόμπολα ως Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου χωρίς αντιμισθία δημοσιεύτηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο κ. Ζόμπολας όπως ορίζεται από την απόφαση του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά, αναλαμβάνει σημαντικούς και ποικίλους  τομείς στη λειτουργία του Δήμου. Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ότι αποκτά συμβουλευτικό ρόλο για την ακίνητη περιουσία, για τη νεολαία, τη συνεργασία με δύο μεγάλα Κολέγια που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου και τη δημιουργία μητρώου των συλλόγων και σωματίων.

Επ’ ακριβώς οι αρμοδιότητές του αφορούν:  

  • Την εποπτεία και το συντονισμό θεμάτων που αφορούν στη Νεολαία και στο τοπικό συμβούλιο Νέων.
  • Τα θέματα μισθώσεων ακινήτων του Δήμου, κληροδοτημάτων και ακινήτων για αγορά και αξιοποίηση, οικοπέδων για απαλλοτρίωση.
  • Τη δημιουργία Δημοτικού μητρώου ενεργών συλλόγων και σωματείων.
  • Το συντονισμό της συνεργασίας του Δήμου με Αμερικάνικο κολέγιο και τη Γαλλική σχολή.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Ζορμπά, του ανατίθεται η υπογραφή «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ» για έγγραφα των αρμοδιοτήτων του.

Ποιος είναι όμως ο Νικόλαος Ζόμπολας;

Ο κ. Ζόμπολας είναι Πτυχιούχος Στατιστικολόγος με ειδίκευση στην Αναλογιστική. Είναι δεύτερη γενιά διακεκριμένος ασφαλιστικός πράκτορας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής. Είναι μέλος στην επιτροπή ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο ΕΕΑ και μέλος του ΟΕΕ.

Το 2007-2009 ήταν συνεργάτης του Υπουργού Τουρισμού και μετέπειτα Παιδείας.

Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου, στην οποία ήταν Τομεάρχης Εμπορίου και Ανάπτυξης και μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Το 2016 ήταν υποψήφιος για την Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ. και διετέλεσε μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ν.Δ. και συντονιστής ασφαλιστικής μεταρρύθμισης στην Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων.

Ο κ. Ζόμπολας σε σχόλιό του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Αποδέχτηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης, την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, να αναλάβω «Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος» (χωρίς αντιμισθία) με υπογραφή «Εντολής Δημάρχου», για τα θέματα :
🔹Νεολαία
🔹Ακίνητα δήμου
🔹Μητρώο Συλλόγων & Σωματείων
🔹Deree & Γαλλική Σχολή
Θα προσφέρω ανιδιοτελώς και αποτελεσματικά, για την πρόοδο της πόλης μας.
Έχουμε να κάνουμε πολλά.”