Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Τρίγωνα κάλαντα από τον Ε΄Παιδικό Σταθμό

Τρίγωνα κάλαντα από τον Ε΄Παιδικό Σταθμό

Φορώντας αγιοβασιλιάτικους σκούφους δεκαεφτά νήπια, από τον Ε΄ Παιδικό Σταθμό, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο, το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου. Τα παιδάκια συνόδευαν η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, η Αντιπρόεδρος Φανή Παναγιωτοπούλου, η διευθύντρια Αναστασία Γιαννάκη, η Προϊσταμένη Νικολέττα Παγκάλη, η τομεάρχης του Β΄ Παιδικού Σταθμού Μαρία Κουλουμέντα και οι νηπιαγωγοί Σμαράγδα Μπανούτσου, Κυριακή Τύρου και Αναστασία Οικονόμου.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς τους καλωσόρισε μαζί με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Έφη Καψοκεφάλου, τον Γενικό Γραμματέα Μιλτιάδη Κύρκο και τους Αντιδημάρχους Γιάννη Αργυρό, Ελένη Δάβαρη, Βασίλη Σάρκουλα και Τίμο Κωστόπουλο.

Μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα όλοι μαζί έψαλαν «Τρίγωνα-κάλαντα» και αμέσως μετά τα νήπια συνέχισαν με πελοποννησιακά παραδοσιακά κάλαντα. Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών, χριστουγεννιάτικο κέρασμα και δώρα από τη Δημοτική Αρχή προς τα παιδάκια των Παιδικών Σταθμών.

Ο Δήμαρχος είχε τοποθετήσει στο γραφείο του ένα μπλοκ ζωγραφικής με μαρκαδόρους και κάθε παιδάκι καθόταν στη δημαρχιακή καρέκλα, ζωγράφιζε ό,τι ήθελε και του το προσέφερε. Κοιτάζοντας ο Δήμαρχος τα παιδάκια να δημιουργούν, σχολίασε χαριτολογώντας «… σήμερα ίσως βλέπουμε τον μελλοντικό δήμαρχο της πόλης μας».

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών για αυτές τις όμορφες πρωτοβουλίες.