Βράβευση του Θανάση Δημακόπουλου για την προσφορά του στον αθλητισμό της Αγίας Παρασκευής

Ο κ. Θανάσης Δημακόπουλος βραβεύεται από το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά

Στο πλαίσιο του τελικού αγώνα βόλεϋ ανδρών, μεταξύ ΑΕΑΠ και ΦΟΙΒΟΥ Μελισσίων, σε μια σεμνή τελετή, αφού και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα σεμνός, βραβεύθηκε από τον ΠΑΟΔΑΠ ο Κύριος Θανάσης Δημακόπουλος για την μακρόχρονη και ανιδιοτελή του προσφορά στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στην πόλη μας.

Ο Κύριος Δημακόπουλος, Πρύτανης του Σωματειακού Αθλητισμού και δημιουργός του, το 1960 ίδρυσε τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής (ομάδα ποδοσφαίρου) και στην συνέχεια αρωγός στην ίδρυση σχεδόν όλων των Αθλητικών Σωματείων της πόλεως, αποχώρησε οικειοθελώς από την ενεργό παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα το 2017, όταν έληξε η θητεία του ως Προέδρου της ΑΕΑΠ. Δεν έπαψε όμως να είναι δίπλα στην Ομάδα και στον Αθλητισμό γενικότερα. Ευχόμαστε να τον έχουμε για πολλά ακόμη χρόνια κοντά μας, η δε διαγωγή του να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους του χώρου.

Την τιμητική πλακέτα, απένειμε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς. Παρόντες στην βράβευση, η Πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Δημήτρης Κονταξής, Γιάννης Μυλωνάκης και Ανδρέας Γκιζιώτης, τα μέλη Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ κ.κ. Γιώργος Κωβαίος, Αλέξανδρος Μάλαμας και Λεωνίδας Παπασταθόπουλος, ο τ. Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Τέλης Σερκεδάκης και το πρώην μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ κ. Παύλος Σταθόπουλος.