Τιμητική διάκριση στον κ. Παναγιώτη Βαβουγυιό από το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων

Κατά την συνεδρίαση της 19ης Δεκεμβρίου 2019 του Διοικητικού Συμβουλίου του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων και μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Ηλία Μπάρδα, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την απονομή τιμητικής πλακέτας στον αποχωρήσαντα από μέλος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτη Βαβουγυιό για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στο Ταμείο κατά την πολυετή και αδιάλειπτη παρουσία του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. ως εκπρόσωπος και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Υπαλλήλων.

          Η απονομή της πλακέτας έγινε στις 4 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από τον απελθόντα Πρόεδρον κ. Ηλίαν Μπάρδα ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα του κ. Βαβουγυιού, την εργατικότητα, την εξαιρετική, άψογη και αρμονική εποικοδομητική συνεργασία με τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το προσωπικό του Ταμείου, τις σωστές και μεθοδικές προτάσεις και υποδείξεις του στις ενέργειες και προσπάθειες της Διοίκησης για την πρόοδο του Ταμείου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του.

          Με την ευγένειάν του, την ειλικρίνεια, την πραότητα και την εγκαρδιότητα έχει αποσπάσει την αγάπη και την εκτίμηση όλων. Θερμές ευχές και συγχαρητήρια.

          Φανερά συγκινημένος ο κ. Π. Βαβουγυιός ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπάρδα και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμητική διάκριση, ετόνισε ότι οι προσπάθειες που κατέβαλε στόχευαν στην βελτίωση των οικονομικών του Ταμείου, στην εύρυθμη λειτουργία του και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μερισματούχων τους οποίους εκπροσώπησε και στους ανήκε η τιμή. Αναφέρθηκε εκτενώς στις σχετικές ενέργειες που έγιναν από την ΠΟΠΣ για το Ταμείο αλλά και από το Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, επίσης στη στενή, συστηματική και εποικοδομητική συνεργασία με τον Σύλλογο Υπαλλήλων του Ταμείου, για τα αιτήματά τους, επαίνεσε ιδιαίτερα και ευχαρίστησε τον υπερβάλλοντα ζήλον που επιδεικνύουν για την ταχύτερη χορήγηση των μερισμάτων και ευχήθηκε σε όλους υγείαν, μακροημέρευση και προκοπή.

          Ακολούθησαν συγχαρητήρια και ευχές από τον νέον Πρόεδρον του Ταμείου κ. Αντώνιον Κάργαν, τον Πρόεδρον του Ν.Σ.Κ. κ. Μιχαήλ Αλεξανδρίδη και τους εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ κ. Χαράλαμπο Νικολακόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΠΣ κ. Ερμόλαον Λινάρδο και των υπαλλήλων από την Διευθύντριαν κ. Μαρία Παπαγιάννη που προσέφερε και ένα ωραιότατο βιβλίο δώρο καθώς και από όλα τα μέλη του Ν.Σ.Κ. του προηγουμένου και του νέου που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.