Γιάννης Μυλωνάκης: Ας αντικαταστήσουμε το «Μένουμε σπίτι» με το «Μένουμε στην τοπική μας αγορά»

H πανδημία του κορωνοϊού δεν αφήνει μόνο βαθιά σημάδια στην κοινωνία, αλλά ήδη έχει αρχίσει να «αποτυπώνεται ανεξίτηλα» και στην οικονομία μας.

Η εικόνα των κλειστών καταστημάτων, πολλά από τα οποία δεν θα βγάλουν ποτέ το λουκέτο, είναι χαρακτηριστική και στην Αγία Παρασκευή, όπως και σε όλη τη χώρα. Δεκάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης μας προσπαθούν να επανεκκινήσουν τις επιχειρήσεις τους, κάνοντας κυριολεκτικώς «restart». Σε αυτήν τους την προσπάθεια πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους.

Τηρώντας με αυστηρή ευλάβεια τα μέτρα που υποδεικνύουν οι αρμόδιες αρχές για την προστασία από τον κορωνοϊό, ας αρχίσουμε να κυκλοφορούμε στην πόλη μας, να περπατάμε στους εμπορικούς δρόμους της, να επισκεπτόμαστε τα καταστήματά της. Αφού ακολουθήσαμε επιτυχημένα την πρόσκληση «Μένουμε σπίτι», ήρθε η ώρα να κερδίσουμε ακόμη ένα στοίχημα: Να μείνουμε στην τοπική αγορά μας, στηρίζοντας τα καταστήματα της Αγίας Παρασκευής, δηλαδή τους συμπολίτες μας.

Μας έχουν ανάγκη, για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και τους έχουμε ανάγκη για να διατηρήσουμε όλοι μαζί την πόλη μας «ζωντανή» και δραστήρια.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε»

Γιάννης Μυλωνάκης

Δημοτικός Σύμβουλος