Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς

Φωτογραφία: aparaskevi-images.gr

Σε αστυνομική επιτήρηση βρίσκεται ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, όπως ανέφερε ο ίδιος κατά την τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου στις 6/5/2020.

Θέμα της έκτακτης συνεδρίασης ήταν τα τεκτενόμενα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη, η εμφάνιση διμοιρίας των ΜΑΤ για την απομάκρυνση πλήθους ατόμων που είχε συγκεντρωθεί εκεί και τα γεγονότα που ακολούθησαν. Κατά τη ροή της συνεδρίασης, βρισκόμενος σε ένταση ο κ. Ζορμπάς ανέφερε, ότι κατά την παρουσία του στην πάνω πλατεία το βράδυ των γεγονότων, δέχτηκε παρουσία κόσμου, απειλές κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.

Αποτέλεσμα να δεχτεί την προστασία της αστυνομίας.

Ο κ. Δήμαρχος απευθυνόμενος προς τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Γιάννη Σταθόπουλο (Νίκη των πολιτών), Γιώργο Οικονόμου (Νέα Αρχή)  και Μελίνα Αλεφαντή (Φυσάει κόντρα), προειδοποίησε ότι εάν συμβεί κάτι στην οικογένειά του θα τους καταστήσει υπεύθυνους, γιατί όπως είπε, σιγοντάρουν την κατάσταση εναντίον του. Μάλιστα ανέφερε ότι ο κ. Σταθόπουλος ήταν εκεί και άκουσε τις απειλές.

Οι κ.κ. Σταθόπουλος και Οικονόμου δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν για τις απειλές και είναι αλληλέγγυοι προς το δήμαρχο, και πως δεν είναι σωστό να απειλείται κανείς δημοτικός σύμβουλος, ενώ η κ. Αλεφαντή είχε ήδη αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.

Ομολογουμένως ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στην Αγία Παρασκευή και είναι δυστύχημα να φτάνουμε σε τέτοιες ακρότητες.